Kako odabrati idealan tamni ruž?

Tamni ruževi nakon velike popularnosti 90-ih godina, trend nošenja tamnih ruževa ponovno se vratio na make up scenu posljednjih par godina. Iako se većinom nose tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, među poznatim damama, tamni ruževi sve su popularniji i tijekom toplijih mjeseci. Tamne boje na usnicama ostavljaju upečatljiv dojam i ne postoji tip žene koji tamni ruž ne može iznijeti, iako je nepisano pravilo da bolje pristaje tamnoj i srednjoj puti, dok bi ga žene sa svijetlijom kožom trebale miješati s nježnijim nijansama.

Kod odabira tamnog ruža najbitnije je izabrati nijansu koja vam najblje odgovara. Uvijek isprobajte ruž kada vam se svidi neka nijansa. Ruž nanesite četkicom za usne te ga stavite pažljivo i ne pretjerujte jer se može brzo razmazati. Tek kada ste stavili ruž na usne, iscrtajte linije na rubu usana olovkom u istoj nijansi kao što je i ruž. Taman ruž je hrabar potez koji će zasigurno učiniti da sve oči u prostoriji budu uprte u vas s toga je bitno da ga nosite samouvjereno.

Poznata voditeljica Ecija Ivušić posegla je za tamno smeđom nijansom ruža kojoj niti jedna modno osviještena žena ne može odoljet. Nekoliko nijansi tamnija boja djeluje prirodno i njegovano, a odlično pristaje uz Ecijinu svijetliju put.
 

 

🐹 #hair#diaries #ivys

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

Britanska glumica Lily Collins još je jedna obožavateljica tamnih ruževa. Taman ruž idealno se uklapa u njen vamp look, a ostatak šminke je  vrlo decentan što je i izrazito bitno kod tamnijih nijansi ruževa.

 

 

Late night shenanigans #itsthattimeofyearagain...

A photo posted by Lily Collins (@lilyjcollins) on


I Hrvatska dizajnerica Matija Vuica i glumica Zrinka Cvitešić za svečane prilike biraju tamne nijanse za svoje usnice. Lijepa Zrinka za dodjelu nagrada birala je raskošnu bijelu haljinu s potpisom Matije Vuice, a prekrasnu kombinaciju upotpunila je tamno ljubičastom nijansom ruža.

 

 

#redcarpet #royaloperahouse #london #veceras #mojadraga zrinka #specialgueststar #olivierawards2016

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on

 

Povezane teme: ruž, poznati, crveni ruž , usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se našminkati uz šiške

Svaka promjena frizure podrazumijeva minimalnu korekciju dosadašnjeg načina šminkanja. Ipak, kad se odlučimo za šiške, promjene u makeup rutini moraju...