Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne

Eva Longoria

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


"Vaše tijelo je pokretač svih vaših emocija, osjećaja ovakvih ili onakvih, pokretač bilo čega u vašem životu. Zato morate brinuti o njemu", izjavila je jednom prilikom glumica Eva Longoria, koja je izuzetno ponosna na svoj izgled. Ona ne misli da je njena visina problem, ona se "zaklinje" u hidrataciju kože, i kao finish line - njena šminka je uvijek besprijekorna. 

Njena svjetlucava preporuka za usne je Infallible Plumping Lip Gloss. U odnosu na boju njene kože, ali i kose, ovi senzualni tonovi sjajno joj pristaju, a usne postaju savršen ukras, poput šlaga na torti, i kradu svu pozornost.

Plumping efekt odličan je dodatak! S ovih usana teku najslađe riječi.

Aishwarya Rai


Lijepa Indijka Aishwarya Rai pobornik je #peachy tonova, kojih u L’Orealovoj paleti svakako ima u izobilju. Sada, u susret proljeću, ova varijanta donosi sasvim dovoljnu dozu razdraganosti u vašu svakodnevicu. 

Ovako našminkan osmjeh ne može proći neopaženo. Zato, kada naiđete na Colour Juice in Peachy Sheen, nemojte puno razmišljati. 

Pročitaj više o: Blistav izgled u samo par koraka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loreal Paris Mega Gloss Infaillable 505

  • Loreal Paris Mega Gloss Infaillable 501

Povezane teme: lice, usne, poznati, stil, njega , usne , poznati , trend , kopriaj look, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Evo kako nositi popularne makeup trendove ovog proljeća

Svaka proljetna sezona, po pravilu, donosi nove trendove i proizvode za šminkanje koje koristimo za kreiranje novog makeup looka, na radaru je baby pi...