KIEHL’S SINCE 1851 OTVORIO I DRUGI DUĆAN U ZAGREBU

Nastavno na prošlotjedno otvorenje nove Kiehl’s poslovnice u City Center one West za javnost, 19.04.2016. održan je i VIP event za predstavnike medija, te osoba iz javnog života i zaljubljenika branda. U ugodnoj atmosferi i uz koncept ‘’ludog znanstvenika’’, za čiju je inspiraciju poslužio poznati Kiehl’sov kostur ‘’Mr. Bones’’, brand je proslavio ekspanziju svoga poslovanja nakon otvorenja prvoga dućana u Arena Centru Zagreb krajem prošle godine.

Generalni menadžer Luxe divizije L’Oreala Adria-Balkan, gospodin Ivo Matulja istaknuo je: ‘’Iznimno smo ponosni što smo uz postojeća 4 člana našeg vrijednog osoblja regrutirali i pozdravili u tim još 4 nove osobe koje se s puno pažnje, znanja i ekspertize posvećuju našim klijentima. Cilj nam je i dalje vrlo personalizirano savjetovanje o kompletnoj njezi lica, tijela i kose, a ne zaboravimo spomenuti i njegu za muškarce, kao i mogućnost testiranja proizvoda kroz uzorke nakon čega klijent odlučuje o kupnji. Stoga bih istaknuo zadovoljstvo klijenta u prvom redu.”

Prijatelji branda simboličnim rezanjem crvene vrpce i službeno su otvorili novi dućan na novoj lokaciji. Među njima istaknuli su se: komičar i arhitekt, Vlatko Štampar; fashion bloggerica Barbara Repe; naš proslavljeni gimnastičar Marijo Možnik; radijska voditeljica Ivana Mišerić; etablirana modna dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović, te poznati dizajner nakita Nenad Sovilj.

Registrirajte se / Prijavite se