Kiehl’s Since 1851 otvorio svoja vrata i u Zadru

kiehls store zadar

Nakon više od dvije godine na tržištu i tri dućana u Splitu i Zagrebu, Kiehl's Since 1851 otvorio je vrata i zadarskoj zajednici u shopping centru SUPERNOVA. Jedinstveno svim Kiehl's prodavaonicama i novootvorena prodavaonica u Zadru odiše Kiehl'sovom bogatom ljekarničkom tradicijom. Samim ulaskom u jedinstveni prostor, posjetitelji mogu prepoznati dugu povijest i ekscentričan karakter Kiehl'sa, a na samom ulazu posjetitelje zabavlja Kiehl'sov poznati kostur Mr. Bones.

Na dan otvorenja ispred trgovine održan je Kiehl's unplugged koncert te je ovoga puta publiku uveseljavala zadarska pjevačica Elena Stella.

elena stella

Uz koncert, posjetitelji su mogli zaigrati nagradne igre putem kojih su upoznali Kiehl's i osvojili nagrade te napraviti individualne konzultacije, poznatu Kiehl's uslugu. Svaki član prodajnog osoblja upoznat je s načinom usluživanja kupca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca.

Kao i u ostalim Kiehl’sovim prodavaonicama, i na novom će se prodajnom mjestu u Zadru promicati naša inicijativa „isprobajte prije kupnje”, pokrenuta još prije više od 50 godina u našoj glavnoj prodavaonici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca.

logo

Uz postojeće dvije prodavaonice u Zagrebu u City Center One West, i Arena Centar Zagreb te prodavaonicu u Splitu u City Center one Split, ovo čini četvrtu Kiehl's prodavaonicu u Hrvatskoj. SUPERNOVA shopping centar otvoren je od ponedjeljka do nedjelje od 9-21h.

Pročitajte više o: Crème de Corps by Kiehl's

Povezane teme: Lancôme , Kiehl's

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 laganih tekućih pudera za ljeto

Važno je izabrati pravi ljetni puder, koji će držati šminku na mjestu, neće dozvoliti razlijevanje, a ujedno će omogućiti koži nesmetano disanje. Mi t...