Koja ima bolji styling?

U Laubi, kući za ljude i umjetnost, održan je još jedan glamurozni party, Story Hall of Fame. Crvenim tepihom prošetale su brojne zvijezde, a posebnu pozornost plijenile su voditeljice Mia Kovačević i Tatjana Jurić. Lijepe voditeljice već godinama uspješno surađuju s modnim dvojcem eNVy room, pa ne čudi da su upravo njihove kreacije odlučile odjenuti za glavni party godine.

 

Ok, haljine smo si zakopcale! Sad jos da normalno ispoziramo i imamo hit! 🤔 @miak1982 @envyroom #storyhalloffame

A photo posted by 🎯 Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

 

Mia je nosila bijeli kombinezon s transparentnom suknjom bogatom volanima dok je Tatjana nosila elegantnu, crnu haljinu s visokim prorezom i transparentni plašt od tila. Cijele kombinacije odlučile su upotpuniti predivnim krunama Perlet s kojima su izgledale poput pravih princeza.

 

Obje su svoje usne naglasile crvenim ruževima. Dok je Tatjana birala tamniju, Mia se odlučila za malo svjetliju nijanstu crvene boje. Oči su naglasile crnim tušem koji je odlično pristajao njihovom glamuroznom izdanju, dok je ostatak make upa bio decentan.

 

Povezane teme: večernja šminka, poznati , Red Carpet

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako istaknuti oči kad nosiš zaštitnu masku: video tutoriali

Sigurno si primijetila na ulicama ljude s najrazličitijim maskama i da ih čak uklapaju uz garderobu. Pa zašto onda ne bi naučila kako istaknuti oči, a...