Koje ti se izdanje Gigi Hadid više sviđa: super hot ili so cool?

Ova superatraktivna i supertrendi djevojka privlači pažnju gdje god se pojavi i uvijek nas nanovo iznenađuje svojim izdanjima! Bila je domaćica dvaju događaja, a mi ne možemo odlučiti na kojem je bila ljepša. Jedini detalj koji spaja obje varijante je trendi ogrlica tik uz vrat!

Super hot!

Na dodjeli Much Music Awards Gigi je nosila ove sezone toliko popularno odijelo - ali u žarko crvenoj boji! Njenim pojavljivanjem na crvenom tepihu temperatura je naglo narasla! Zanimljiv kroj stajao joj je savršeno, a šminka koju je izabrala bila je prirodna: svijetli ten, usne u crvenoj boji s narančastom nijansom, rumenilo boje marelice i svijetlim sjenilom istaknute oči s maskarom na gornjim i  donjim trepavicama. 

So cool!

Za Maybelline Beautybash događaj Gigi je izabrala vamp izdanje s ružem u boji burgundca i zalizanu frizuru. Iako smo navikli vidjeti ju s nude šminkom ili žarkim matiranim ruževima, ovdje nas je oduševila drukčijom pojavom i pokazala kako joj stoji baš sve! Metalizirana haljina u mornarsko plavoj kompletirala je ovo osvježavajuće  izdanje Gigi Hadid u hladnim tonovima.

Koje ti se izdanje više sviđa? Hot ili Cool Gigi?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Superstay 24h Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

  • Push Up Drama Maybelline New York

    Naručite odmah

Registrirajte se / Prijavite se