Konačno smo testirali tekući puder u kamenu koji je oduševio žene širom svijeta!

Puder je jedan od onih makeup proizvoda koji ima sposobnost transformiranja i uspješnog prikrivanja svih naših nesavršenosti na koži lica. Jednostavno, bez njega šminka nije potpuna. L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder u kamenu je za kratko vrijeme postao TikTok viralan, jer kako žene širom svijeta tvrde – on je više od pudera.

Da budemo potpuno iskreni, MakeUp tim je više pristaša tekućih formula, ali nakon što smo na TikTok-u vidjeli što sve može ovaj tekući puder u kamenu, poželjeli smo taj efekt osjetiti i na svojoj koži.

Što znamo o L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekućem puderu u kamenu?

Prije svega, znamo da je ovaj proizvod postao toliko viralan da je jedno vrijeme bilo nemoguće ugrabiti svoj primjerak, kako u svijetu, tako i kod nas. Ovo nas nije začudilo, jer smo viđali TikTok videa gdje su ljudima s lica nestajale nesavršenosti, poput akni ili pora, i to nakon jednog poteza ovim tekućim puderom u kamenu. Nevjerojatno!

Znamo i da L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder u kamenu pruža visoku pokrivnu moć u samo jednom potezu i postojanost do 24h*. Ostavlja prirodni mat finish bez tragova, a otporan je na vlagu i na znoj što ga čini idealnim za vruće ljetne dane pred nama. S obzirom na to da prekriva kao tekući puder, a matira kao puder u kamenu, nije ni čudno što žene odlučno tvrde da nije u pitanju još jedna osnova za šminkanje u moru drugih.

Naravno, i sami smo se morali uvjeriti u sve što tvrde kako TikTok, tako i prethodno spomenute specifikacije proizvoda. Zato smo odlučili ovaj tekući puder u kamenu staviti na test.

Vrijeme je za MakeUp testiranje!

Priznajemo, i nakon svih pregledanih video zapisa, kao fanovi tekućih formula, na početku smo bili skeptični u vezi pokrivne moći i postojanosti ovog L’Oréal Paris noviteta. Djelovalo nam „previše dobro da bi bilo istinito“ da puder u kamenu može imati benefite tekućeg pudera, i obrnuto. Međutim, hajdemo zajedno otkriti kako se ovaj proizvod pokazao na djelu.

Nakon jutarnjeg skincare-a, svoju makeup rutinu smo započeli uz primer i oblikovanje obrva, a potom je na red došlo i lice. Otvorili smo pakiranje L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekućeg pudera u kamenu i dočekala nas je spužvica za blendanje i ogledalce.

Bilješka: Ovo je odlična vijest za djevojke koje su stalno u pokretu. Isto vrijedi i za pakiranje koje je praktičnog oblika i veličine, te lako može stati u torbicu.

Svatko od nas je spužvicu umočio u prešanu formulu i polako nanio proizvod na kožu lica... Drage naše, ovo je pravi TikTok efekt na djelu! Formula je toliko lagana i mekana kao maslac da smo imali dojam da nemamo ništa na koži. Samo nanošenje L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekućeg pudera u kamenu je jednostavno i brzo, bez puno truda i dodatnog ujednačavanja. Ovo je savršen proizvod za ona jutra kad jurimo i ne znamo što bismo i gdje bismo prije! Koža djeluje nekako čisto, bez mana, kao da smo preko nje stavili neki filter s Instagrama. Naravno, šminku smo upotpunili maskarom i sjajilom za usne, za praktičan, ali efektan „dan u officeu“ makeup look.

8 sati kasnije...

Kad su temperature 25+, a trebamo provesti cijeli dan na poslu, u šetnji ili bilo gdje van okvira svoga doma, izazov je vratiti se kući s istom količinom šminke. Međutim, ovoga puta, sve je na svom mjestu. To znači da specifikacije na etiketi L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekućeg pudera u kamenu govore istinu i da ovo očigledno je dugotrajan proizvod, otporan na vlagu i znoj.

Zaključak?

U MakeUp timu je donesena odluka da ovog ljeta prelazimo na pudere praškastih formula, jer ovo je proizvod za poželjeti! Hvala TikTok-u i ženama širom svijeta na sjajnoj dojavi, jer L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder u kamenu je zaista više od pudera!

 

* Potrošački test, 101 ispitanik

Pročitaj još: Multimasking: 4 načina na koje možeš isprobati ovaj praktičan trend

 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infaiilible 24H130

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaiilible 24H180

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaiilible 24H220

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infaiilible 24H140

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, večernja šminka, konturiranje, puder , L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira jesu li ti usne prirodno tanke ili ih želiš dodatno istaknuti, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći brzo i lako dobiti pune usne, dovoljn...