Kopiraj make-up look Jennifer Lawrence


Najprije na cijeli kapak nanesite bazu ili korektor kako bi se sve nesavršenosti uklonile, a sjenilo se bolje stopilo s kožom. Uzmite svijetliju nijansu, bijele ili krem boje te njima lagano pređite preko unutranjeg ruba kapka. Zatim prema sredini kapka nanesite tamnije sjenilo sive boje, blendajući ga lagano.

Prema obrvama nanosite najtamnije sjenilo, crne boje, ali nemojte pretjerivati s podizanjem luka jer će izgledati neprirodno.

Za donji dio kapka je rezervirano skroz crno sjenilo. Donji kapak osjenčavamo manjim i tanjim kistićem, kako bismo lakše napravili liniju. Također, ako nemate kistić, dobro će vam poslužiti i baby štapić pomoću kojeg ćete pravilno moći postići smokey efekt.

Na donji rub kapka, nanesite crnu olovku. Isti postupak možete napraviti i s gornjim kapkom.

Time ćete dodatno naglasiti trepavice, pazeći da linija ne bude pregruba. Na unutarnje kutove oka nanesite bijelo sjenilo baš kao i Jennifer koje će vizualno povećati vaše oči,te otvoriti pogled.

Ovisno o boji puti, na lice nanesite rumenilo u nježno ružičastoj ili boji breskve, a za usnice birajte nježnije nijanse koje će se savršeno uklopiti s ostatkom make-up-a.

Pročitaj više o: Spremni za najluđu noć u tren oka: Šminka i frizura za samo 5 minuta, uz trikove koje ćete rado nositi i 2017. godine (VIDEO)

Povezane teme: sjenila za oči , trend , večernja šminka , zimski make-up, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjajilo za usne obogaćeno hijaluronskom kiselinom koje će ti biti omiljeno ovog ljeta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tijekom ljeta, a uključuje samo jedan proizvod – sjajilo za usne...