Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

U prekrasnom ambijentu Francuskog paviljona predstavljen je novi Lancôme ženski miris, IDÔLE. U ugodnoj atmosferi ovog kulturnog spomenika i simbola moderne arhitekture, uživalo je oko 270 gostiju iz svijeta mode, influencera i prijatelja branda Lancôme.

Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

Na slici desno: Ivana Petković Čevra, PR Digital menadžer L'Oreal Luxe

Na službenom događaju marku je predstavila ambasadorica branda, popularna američka glumica Zendaya Coleman, koja vodi globalnu kampanju za lansiranje novog parfema Idôl. Kampanja je posvećena osnaživanju žena sa jasnom porukom: JA MOGU, MI HOĆEMO, ZAJEDNO!

Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

Na slikama: Lara Antić, Ana Radišić, Lea Mijatović; Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić; Paula Sikirić, Karlo Rusan

Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

Na slici: Nika Matić

 

IDÔLE je mošusni i cvjetni chypre miris kreiran od strane žena za žene. Riječ je o tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija latica ruže, posebno stvorena za Lancôme, savršeno se kombinira s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije. Ovaj miris donosi dah svježine, čistoće i sjaja s kojima se svaka žena može poistovjetiti. Započni svoju priču. IDÔLE je zavodljiv, a istovremeno raskošan i nježan. Ono što je također fascinantno u ovom mirisu je boca debljine samo 15 mm koja odaje počast razvoju i inovacijama u industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Ako želiš znati sve detalje o IDÔLE mirisu: Lancôme Idôle: dugo očekivani miris je konačno tu!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: poznati , parfem , stil , Lancôme , Zendaya, Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminkanje očiju: šminka za spuštene kapke

Širom svijeta žene troše velike sume novca na brojne estetske zahvate, među kojima je i podizanje kapaka. Međutim, spušteni kapci nikako nisu nedostat...