Lancôme La Nuit Trésor: Priča o ljubavi

Ljubav je priča bez kraja, a La Nuit Trésor ispisuje novo poglavlje. U srcu svakog mirisa je iznimna ruža, odabrana zbog sposobnosti da svojim karakterističnim mirisom udahne život poglavlju priče o ljubavi.

Rose Aphrodisiaque u parfemu La Nuit Trésor pripovijeda o privlačnosti. Rose Caresse u parfemu Caresse predstavlja nježnost. A Rose Passion, kao sama bit nove toaletne vode, izražava strast - svakodnevnu žudnju za ljubavlju koja je intenzivna baš kao u prvim trenucima. Moćna i upečatljiva ruža razbuđujuće svježine. Novi manifest strasti. 

Blistava i opojno neodoljiva tekućina

LA NUIT TRÉSOR: PRIČA O LJUBAVI

Predstavljamo novi miris koji utjelovljuje odvažnu, senzualnu, magnetično privlačnu i samopouzdanu ženstvenost. Toaletna je voda svježija i prpošnija od parfema te prožeta upečatljivim kontrastima: neodoljiva privlačnost ove voćne verzije temelji se na zelenim, kiselkastim tonovima. U dodiru s kožom, otkriva svoje iznimne čari. Šarmantna i jednostavno cool. 

Strast utjelovljena u ruži

LA NUIT TRÉSOR: PRIČA O LJUBAVI

La Nuit Trésor Eau de Toilette toaletna je voda prožeta voćnim, mošusnim i cvjetno-orijentalnim notama, djelo Christophea Raynauda i Amandine Clerc Marie, poznatih francuskih tvoraca parfema koji su zaslužni i za izvorni parfem La Nuit Trésor i parfem Caresse. 

Srce ove najnovije varijacije krije izuzetnu damašćansku ružu, metaforu velike ljubavi. Razbuđujući, raskošan i moćan miris prožet nevjerojatno slasnim voćnim akordima maline, crnog ribiza i ličija.
Vibrantni mirisni paradoks oblikovan kontrastnim notama koje ga čine još više neodoljivim. Osvježavajuće gornje note prava su eksplozija citrusa, uz bergamot koji dodatno naglašava njihovu svježinu. Prozračni cvjetni buke daje mu dozu elegancije kroz spoj božura i đurđice.

Miris je i u ovoj verziji obogaćen esencijom pačulija, čiji je trag još zamamniji i senzualniji nego prije zahvaljujući tahićanskoj vaniliji uronjenoj u suptilnu, svilenkasto nježnu i postojanu notu bijelog mošusa.

Crni dijamant poprima purpurnu boju 

LA NUIT TRÉSOR: PRIČA O LJUBAVI

U svijetu draguljarstva, purpurni su dijamanti među najtraženijima na svijetu. Njihova duboka boja, koja može varirati od grimizno-purpurne do intenzivne plavo-ljubičaste obavija ih daškom misterije, više nego ijedan drugi dragi kamen. Upravo su ovi cijenjeni dijamanti poslužili kao nadahnuće za boju bočice i kutije.

Stoga i redizajnirana dijamantna bočica mirisa La Nuit Trésor, ukrašena raskošnom ružom, izgleda zagonetnije i dragocjenije no ikad prije.

Pročitaj više o: LANCÔME Matte Shaker

Povezane teme: parfem , toaletna voda , trend , proljeće, Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako prepoznati puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder je makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako izabrati onaj koji odgovara potrebama tvoje kože...