LANCÔME Matte Shaker

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama, poput milovanja.

Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa.

A novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo.
 

 LANCÔME Matte Shaker

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj 'druge kože'.

Ukratko o odvažnoj formuli ruža Matte Shaker: intenzivne, pigmentom zasićene boje + tekuća formula jednostavna za nanošenje + mat usne u samo dvije minute = trenutačni ‘vaaau’ efekt!

Mat usne u intenzivnim bojama za odvažan izgled

LANCÔME Matte Shaker

Posebnost ovog proizvoda krije se u sljedećem: za svoj tekući ruž nove generacije Lancôme je kreirao originalnu i inovativnu formulu! Jedno je sigurno, Matte Shaker je ruž poput nijednog drugog. 
Evo i četiri dokaza u prilog tome.

Jedinstvena formula za optimalno nanošenje.

Matte Shaker se temelji na inovativnoj tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.
Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti.

Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj 'druge kože' i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost.
Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.

LANCÔME Matte Shaker

Protresi! 
Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće.

Nanesi!
S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegova formula, zasićena pigmentima, osmišljena je kako bi pružila osjećaj 'druge kože' na usnama. Iznimno je fina, ugodna i senzualna te usne obavija prekrasnim bojama, a da se pritom ne osjeti tekstura. 

Budi odvažna!
Rezultati su nezamislivi! Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive boje koje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osjetan, ugodan sloj koji ostaje postojan tijekom cijelog dana.
Dvije minute kasnije, usne postaju mat!

Samo je jedan uvjet: BUDI ODVAŽNA!

Pročitaj više o: La Vie Est Belle Bouquet de Printemps LANCÔME​

Povezane teme: šminka, ruž, usne , mat , trend , stil , moda , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjajilo za usne obogaćeno hijaluronskom kiselinom koje će ti biti omiljeno ovog ljeta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tijekom ljeta, a uključuje samo jedan proizvod – sjajilo za usne...