LANCÔME Matte Shaker

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama, poput milovanja.

Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa.

A novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo.
 

 LANCÔME Matte Shaker

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj 'druge kože'.

Ukratko o odvažnoj formuli ruža Matte Shaker: intenzivne, pigmentom zasićene boje + tekuća formula jednostavna za nanošenje + mat usne u samo dvije minute = trenutačni ‘vaaau’ efekt!

Mat usne u intenzivnim bojama za odvažan izgled

LANCÔME Matte Shaker

Posebnost ovog proizvoda krije se u sljedećem: za svoj tekući ruž nove generacije Lancôme je kreirao originalnu i inovativnu formulu! Jedno je sigurno, Matte Shaker je ruž poput nijednog drugog. 
Evo i četiri dokaza u prilog tome.

Jedinstvena formula za optimalno nanošenje.

Matte Shaker se temelji na inovativnoj tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.
Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti.

Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj 'druge kože' i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost.
Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.

LANCÔME Matte Shaker

Protresi! 
Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće.

Nanesi!
S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegova formula, zasićena pigmentima, osmišljena je kako bi pružila osjećaj 'druge kože' na usnama. Iznimno je fina, ugodna i senzualna te usne obavija prekrasnim bojama, a da se pritom ne osjeti tekstura. 

Budi odvažna!
Rezultati su nezamislivi! Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive boje koje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osjetan, ugodan sloj koji ostaje postojan tijekom cijelog dana.
Dvije minute kasnije, usne postaju mat!

Samo je jedan uvjet: BUDI ODVAŽNA!

Pročitaj više o: La Vie Est Belle Bouquet de Printemps LANCÔME​

Povezane teme: šminka, ruž, usne , mat , trend , stil , moda , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brend NYX Professional Makeup predstavlja kolekciju dekorativne kozmetike nadahnutu filmom Avatar: Put Vode studija 20th Century Studios

Ovo je nova NYX Professional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...