Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Za Lancôme, francuski luksuzni brend, svaka je žena jedinstvena, a njen stil neponovljiv. Već više od 80 godina, Lancôme je sinonim za ljepotu, i to s jedinstvenim francuskim stilom, a od ovog ljeta iz ovog poznatog brenda dolazi nam jedinstveni miris – Idôle, kreiran od strane žena za žene, s idejom da dodatno osnaži žene i probudi u njima osjećaj nepobjedivosti.

Što miris znači za ženu?

Svaka žena odabire miris za sebe i svoj lik, a suvremena žena živi život vrlo različit od onoga koji su živjele naše mame i bake. Brz i neumoran tempo života internetske ere vrlo se razlikuje od onog mirnog doba bez trke, žurbe, interneta, društvenih mreža. Danas, bilo da ideš u školu, na fakultet ili posao, tvoj tempo života zahtijeva od tebe nadljudsku snagu, od svake žene to zahtijeva. Lancôme kao brend je to prepoznao i stvorio miris koji će potaknuti i uljepšati tvoju svakodnevicu i motivirati te, da hrabro koračaš ka svom cilju, bez obzira na prepreke.

 

Zendaya kao zaštitno lice Idôle mirisa

Lancôme, kao jedan od najvećih beauty brendova na svijetu, sve što Idôle predstavlja kao miris, prepoznao je u mladenačkoj holivudskoj zvijezdi, Zendayi. Zendaya je, iako ima samo 23 godine, gotovo desetljeće prvak mlade generacije holivudskih glumica. Uz to, smatra se modnom ikonom, a mlade žene diljem svijeta dive se njezinom profesionalnom uspjehu, kao i osjećaju za modu i ljepotu. Zendaya je prirodna, a istovremeno odiše specijalnošću, snagom i šikom, te je kao takva, idealan partner za brand kao što je Lancôme.

Idôle – Bočica, koja poštuje inovaciju svojim pakiranjem i očaravajućim mirisom

Lancôme je postavio jedno komplicirano pitanje prilikom stvaranja mirisa Idôle – kako osnažiti ženu? Odgovor je došao upakiran u jednostavnu, ali jedinstvenu, privlačnu i praktičnu bočicu, koja savršeno oslikava moderno vrijeme u kojem živimo, i odaje počast inovativnosti. Bočica, debljine tek 15 milimetara, uklopit će se čak i u najtanju žensku torbicu, što nas je u potpunosti oduševilo. Sam miris donosi onaj dodir svježine koji je svakoj ženi potreban za nadahnjujući dan, s notama ruže, bergamota, kruške i španjolskog jasmina. 

Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Lancôme je također mislio i na pogodnost kojoj današnje žene teže, tako da će se Idôle moći nadopuniti na odabranim prodajnim mjestima. Idôle je miris kojem će se diviti i mlađa i nešto starija generacija, zbog njegovog jedinstvenog mirisa, savršenog pakiranja, ali X faktora, kojem teži svaka žena. Zbog toga je Lancôme Idôle miris budućnosti.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah

Povezane teme: poznati, stil, parfem , trend , Lancôme , Zendaya

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenski makeup: Top savjeti za obrve, oči i usne!

Pripremili smo kardigane, kišobrane stavili u torbu i priznali sebi da je jesen pobijedila. Udobno se smjesti, jer slijedi razotkrivanje jesenskih top...