Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Za Lancôme, francuski luksuzni brend, svaka je žena jedinstvena, a njen stil neponovljiv. Već više od 80 godina, Lancôme je sinonim za ljepotu, i to s jedinstvenim francuskim stilom, a od ovog ljeta iz ovog poznatog brenda dolazi nam jedinstveni miris – Idôle, kreiran od strane žena za žene, s idejom da dodatno osnaži žene i probudi u njima osjećaj nepobjedivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Što miris znači za ženu?

Svaka žena odabire miris za sebe i svoj lik, a suvremena žena živi život vrlo različit od onoga koji su živjele naše mame i bake. Brz i neumoran tempo života internetske ere vrlo se razlikuje od onog mirnog doba bez trke, žurbe, interneta, društvenih mreža. Danas, bilo da ideš u školu, na fakultet ili posao, tvoj tempo života zahtijeva od tebe nadljudsku snagu, od svake žene to zahtijeva. Lancôme kao brend je to prepoznao i stvorio miris koji će potaknuti i uljepšati tvoju svakodnevicu i motivirati te, da hrabro koračaš ka svom cilju, bez obzira na prepreke.

Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Zendaya kao zaštitno lice Idôle mirisa

Lancôme, kao jedan od najvećih beauty brendova na svijetu, sve što Idôle predstavlja kao miris, prepoznao je u mladenačkoj holivudskoj zvijezdi, Zendayi. Zendaya je, iako ima samo 23 godine, gotovo desetljeće prvak mlade generacije holivudskih glumica. Uz to, smatra se modnom ikonom, a mlade žene diljem svijeta dive se njezinom profesionalnom uspjehu, kao i osjećaju za modu i ljepotu. Zendaya je prirodna, a istovremeno odiše specijalnošću, snagom i šikom, te je kao takva, idealan partner za brand kao što je Lancôme.

Idôle – Bočica, koja poštuje inovaciju svojim pakiranjem i očaravajućim mirisom

Lancôme je postavio jedno komplicirano pitanje prilikom stvaranja mirisa Idôle – kako osnažiti ženu? Odgovor je došao upakiran u jednostavnu, ali jedinstvenu, privlačnu i praktičnu bočicu, koja savršeno oslikava moderno vrijeme u kojem živimo, i odaje počast inovativnosti. Bočica, debljine tek 15 milimetara, uklopit će se čak i u najtanju žensku torbicu, što nas je u potpunosti oduševilo. Sam miris donosi onaj dodir svježine koji je svakoj ženi potreban za nadahnjujući dan, s notama ruže, bergamota, kruške i španjolskog jasmina. 

Lancôme piše novo poglavlje o osnaživanju žena: Idôle, miris budućnosti

Lancôme je također mislio i na pogodnost kojoj današnje žene teže, tako da će se Idôle moći nadopuniti na odabranim prodajnim mjestima. Idôle je miris kojem će se diviti i mlađa i nešto starija generacija, zbog njegovog jedinstvenog mirisa, savršenog pakiranja, ali X faktora, kojem teži svaka žena. Zbog toga je Lancôme Idôle miris budućnosti.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah

Povezane teme: poznati, stil, parfem , trend , Lancôme , Zendaya

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 beauty proizvoda ovog ljeta

Ako bi morala izabrati nekoliko proizvoda od kojih se ovog ljeta nećeš odvajati, a koji će ti omogućiti da za samo par sekundi svoj izgled učiniš svje...