Lash Freak maskara s najposebnijom četkicom ikad osvaja svijet

U prodaji si do sada mogla pronaći nekoliko osnovnih oblika četkica maskare koji su određivali kakav efekt se postiže s kojom maskarom. Među najzastupljenijima su velike i guste četkice, uske četkice, kao i one zakrivljenog oblika. Međutim, Urban Decay još jednom pomiče granice, kreirajući nešto što je hrabro, drugačije i potpuno neuobičajeno. Vrijeme je da isprobaš Lash Freak maskaru s inovativnom asimetričnom četkicom.

Maskara za najveće i najduže trepavice do sada

Lash Freak maskara pruža nevjerojatnih 23,6 puta više volumena i čak 40% vidljivo duže trepavice. Njezina dugotrajna formula traje i do 20 sati, ne razmazuje se i ne trusi se. Pomoću ove maskare tvoje trepavice će biti najduže i najotkačenije do sada i to tijekom svih tvojih dnevnih obaveza, raznih izazova i večernjih izlazaka. Dakle, toplo vrijeme, znoj i fizičke aktivnosti na ovu maskaru nemaju utjecaj!

Inovativna Lash Freak asimetrična četkica

Četkica maskare dizajnirana je za upotrebu na tri različita načina i podiže šminkanje očiju na jednu višu razinu. Pomoću ove odvažne četkice prepune formule, možeš samo u tri laka koraka – povećati volumen, naglasiti i podići trepavice.

U 3 koraka do većeg volumena trepavica

Iako ti možda četkica maskare djeluje neobično, svaki njezin dio i svaka njezina strana imaju svoju funkciju. Prati ova tri koraka kako bi svojim trepavicama pružila jasan volumen, dužinu i dugotrajnu uvijenost trepavica:

1.         Povećaj volumen trepavica

Nanošenje Lash Freak maskare započni asimetričnom stranom četkice. Ovom stranom ćeš nanijeti maksimalnu količinu maskare i postići nevjerojatan volumen trepavica.

2.         Naglasi i razdvoji trepavice

Sami vrh četkice iskoristi kako bi razdvojila i naglasila svaku pojedinu trepavicu.

3.         Dodatno podigni trepavice

Okreni četkicu na drugu stranu tako da zaobljenu stranu prisloniš ispod trepavica, kako bi dodatno podigla i uvila trepavice.

Ostaje ti samo još uživati u najotkačenijim i najvećim trepavicama do sada. Nema na čemu.

Lash Freak maskara i putno pakiranje ove maskare dostupni su u Müller i Douglas parfumerijama, kao i na douglas.hr

Isprobaj je i javi nam svoje dojmove!

Pročitaj još: Kako istaći oči kad nosiš zaštitnu masku: video tutoriali

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Urban Decay Lash Freak Mascara

    Naručite odmah
  • Urban Decay Lash Freak Mascara Travel Size

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči , trend , večernja šminka , dnevna šminka , Urban Decay

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za njegovane ruke tijekom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći, pa su sklone sušenju i perutanju. One su vrlo često u kontaktu s vodom izložene raznim sapunima i deterdžentima k...