Lash Sensational maskara: Formula obogaćena uljem divlje ruže

Ako si navikla na legendarnu Maybelline New York Lash Sensational maskaru koja pruža luksuzan volume trepavica, kod koje trepavice postaju senzacionalne, onda će te obradovati što ona sada dolazi u formuli, koja će učiniti tvoje trepavice mekim i njegovanim s luksuznim volumenom i u još ljepšem pakiranju.

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Lash Sensational – Volumen kojem nećeš odoljeti

Otkako se pojavila na tržištu, ova maskara oduševljava. Vjerovali ili ne, ona je omiljeni beauty proizvod jedne od najpoznatijih makeup influencerica regiona, Dunje Jovanić. Kao što i Dunja sama kaže, svaki dan je netko pita kako joj trepavice savršeno izgledaju, a odgovor je – Lash Sensational maskara. Da, i mi smo mislili da su u pitanju umjetne trepavice, međutim, u pitanju je baš makara Lash Sensational.

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Zašto je Lash Sensational maskara toliko voljena

Ova maskara jedinstvena je po tome što pruža efekt raširenih, luksuznih trepavica. Tajna je u četkici koja je izrađena od 6 tipova dlačica, zbog čega dopire do baš svake dlačice na trepavicama, čineći da se trepavice šire, kao lepeza. Također, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebice, povećavajući volume. Samo jedan sloj ove maskare dovoljan je za glamurozni izgled.

Lash Sensational maskara Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Tvoja omiljena maskara sada s uljem divlje ruže

Formula Lash Sensational maskare sada je obogaćena uljem divlje ruže i mineralnim pigmentima. Ulje divlje ruže daje osjećaj lakoće i pruža osjećaj njegovanih i mekih trepavica, dok mineralni pigmenti utječu na intenzitet boje. Sve ovo će ti samo omogućiti postizanje senzacionalnog efekta lepeze za povećanje volumena trepavica, popraćen osjećajem mekanih i njegovanih trepavica, koje su gipke i lagane.

Lash Sensational pakiranje

Ova maskara dolazi u fenomenalnom mat pakiranju roze boje. Uz Lash Sensational maskaru tvoje trepavice dobivaju luksuzan volume i ujedno postaju meke i njegovane.

Lash Sensational maskara Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Naruči ju klikom na sliku ispod teksta i uvjeri se i sama!

Pročitaj još: Inovativno rješenje za punije obrve: Brow Extensions

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Burgundy Mascara

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Waterproof Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , Maybelline New York, @imfashionbabe

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...