Lash Sensational maskara: Za raskošan volumen trepavica

Nema djevojke koja ne želi raskošan volumen trepavica. Ali, malo nas je rođeno s prirodno gustim i uvijenim trepavicama. Većina muku muči s uvijačima, procedurama poput minivala trepavica ili lash lift-a u nadi da će nam trepavice izgledati barem malo punije i izražajnije. Međutim, postoji maskara koja će tvoje trepavice učiniti apsolutno senzacionalnim i s kojom će trepavice dobiti na volumenu i raskošnosti. U pitanju je Maybelline New York Lash Sensational maskara.

 

Lash Sensational – idealna za tvoj look

Otkako se pojavila na tržištu ova maskara oduševljava. Vjerovala ili ne, ona je omiljeni beauty proizvod jedne od najpoznatijih makeup influencerica regije, Dunje Jovanić. 

Kao što i Dunja sama kaže, svaki dan je neko pita kako joj trepavice savršeno izgledaju, a odgovor je – Lash Sensational maskara. Da, i mi smo mislili da su u pitanju umjetne trepavice, međutim, u pitanju je baš maskara Lash Sensational.

Zašto je Lash Sensational maskara toliko voljena

Ova maskara jedinstvena je po tome što pruža efekt raširenih, raskošnih trepavica. Tajna je u četkici koja je izrađena od 6 tipova dlačica, zbog čega dopire do baš svake dlačice na trepavicama, čineći da se trepavice šire, kao lepeza. Također, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen. 

 

Kada nabaviš ovu maskaru, zaboravit ćeš da uvijač za trepavice postoji, a vjerovala ili ne, samo jedan sloj ove maskare dovoljan je za glamurozan izgled. Također, formula Lash Sensational maskare je takva da nema onog neugodnog osjećaja težine na trepavicama, niti grudica.

Lash Sensational limited pakiranje

Ovog rujna Lash Sensational maskara dolazi u fantastičnom limited edition jedinstvenom metalik pakiranju. Zato nemoj propustiti priliku za kupnju, klikom na sličicu proizvoda ispod članka ili u drogerijama širom zemlje. Uz Lash Sensational, tvoj pogled će biti dubok, svaka trepavica senzacionalna, a svi će se pitati kako je moguće da tvoje trepavice imaju tako raskošan volumen!

 

Pročitaj još: Beauty proizvodi bez kojih nećeš moći ovog rujna

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, oči , trend , trepavice, Maybelline New York, makeup

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 odličnih primera za lice koji sadrže SPF!

Osim toga što šminku čini znatno dugotrajnijom, primer te može štititi i od negativnih utjecaja sunčanih zraka...