Lip Vibes by Giorgio Armani

Giorgio Armani predstavlja LIP VIBES, liniju novih, nevjerojatnih nijansi revolucionarnih, visoko-pigmentiranih tekućih boja za usne LIP MAESTRO i LIP MAGNET.

Nadahnuta ekspresijom boja i njihovom moći da prenesu emocije, kolekcija LIP VIBES oduzima dah pulsirajućom energijom osam odvažnih tonova.

S četiri neonske nijanse za LIP MAESTRO i četiri profinjena crvena tona za LIP MAGNET, kolekcija LIP VIBES omogućuje ženama da iskažu svoj stav i emocije kroz suvremenu eleganciju po kojoj je Giorgio Armani poznat. Kolekciju krase raskošne boje i luksuzne teksture koje su zaštitni znak dizajna ovog branda.

lip vibes

Lip maestro: mat boja za usne s nevjerojatnom vedrinom

Lansirana 2012. godine, revolucionarna tekuća formula boje za usne LIP MAESTRO donijela je inovativnost i čaroliju boja te vedriji, raskošniji i profinjeniji efekt u odnosu na klasične mat ruževe. Proizvod je nastao eksperimentiranjem u backstageu, kada je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani, spojila providni baršunasti gel s visokom koncentracijom pigmenata u nijansi šljive, što je rezultiralo proizvodom za usne koji u isto vrijeme donosi nevjerojatan mat efekt i suptilan sjaj.

Zahvaljujući laganoj, baršunastoj teksturi, LIP MAESTRO ostavlja osjećaj glatkoće na usnama. „Blistave baršunaste čestice“ u formuli LIP MAESTRO donose efekt pozadinskog osvjetljenja, reflektirajući svjetlost i stapajući je s pigmentima boje, a rezultat su senzualne, hidratizirane i upečatljive usne. Četverodimenzionalni volumen stvara učinak punoće i vedrine, a formulacija ostavlja toliko ugodan osjećaj na usnama da zaboravite da nosite ruž. Uz meki aplikator, nanošenje odvažnih nijansi čisti je užitak.

Za LIP MAESTRO kreirane su četiri neonske LIP VIBES nijanse, koje su istovremeno upečatljive i prozračne te uljepšavaju usne. Od vibrantne narančaste do senzualne crvene, od 'električne' ružičaste do blistave ljubičaste, ove upečatljive i profinjene nove nijanse omogućuju ženama da izraze svoje emocije i žudnje te se istaknu u masi.

  • Br. 302 Orange, koraljna nijansa koja privlači poglede
  • Br. 409 Red, dojmljiva i senzualna crvena
  • Br. 519 Pink, razigrana i vedra ružičasta
  • Br. 520 Purple, blistava i odmjerena ljubičasta

Lip magnet: fini eliksir mat boje

LIP MAGNET je tekuća boja za usne branda Giorgio Armani s postojanim mat efektom ‘druge kože’.

Njezin je finiš četiri puta tanji u odnosu na ruž, a boja postojana tijekom cijelog dana, bez razmazivanja i osjećaja suhoće. Po nanošenju samo jednog sloja, usne satima ostaju savršeno definirane, uz osjećaj ugode i boju koja, zahvaljujući tehnologiji postupnog isparavanja, protekom vremena postaje sve intenzivnija.

Spoj vode, finih ulja i pigmenata unutar formule stvara emulziju „vode u ulju“, što znači da voda u formuli postupno isparava nakon nanošenja. To omogućava stapanje ulja i pigmenata, a rezultat je veo visoko-koncentrirane boje s visokom postojanošću.

Silikonski polimer povezuje njegujuća ulja i pigmente u formuli LIP MAGNET, čiji sloj prianja uz usne poput magneta.

Kaligrafski aplikator omogućuje lako nanošenje optimalne količine boje, koja se nanosi njegovim plosnatim krajem, dok se vršak koristi za definiranje savršenih kontura.

Intenzivna boja i mat finiš donose besprijekoran i magnetični učinak.

Paleta boja LIP VIBES za LIP MAGNET nudi raspon zavodljivih crvenih nijansi, od odvažne narančasto-crvene, preko profinjene nijanse burgundca s ljubičastim tonovima i čiste cinober nijanse, sve do ružičasto-crvene nijanse s primjesom tonova bobičastog voća.

  • Br. 304 Scarlet, raskošna narančasto-crvena
  • Br. 405 Vermilion, čista crveno-narančasta
  • Br. 513 Magenta, ružičasto-crvena s tonovima bobičastog voća
  • Br. 606 Burgundy, s karmin ljubičasto-crvenim tonom

Profinjen izgled

vibes beauty

LIP VIBES kolekcija je autentičnih boja koje se s lakoćom nanose i koja ženama omogućuje da izraze svoju osobnost, različita raspoloženja i emocije na nov, nadasve upečatljiv način.

Osam nijansi iz linije LIP VIBES usnama daju posebnu živost i suptilan sjaj. Svaka žena koja ih nosi isticat će se u masi jedinstvenom osobnošću i odvažnom profinjenošću.

LIP MAESTRO za odvažne, neonske tonove.

LIP MAGNET za upečatljive, a profinjene nijanse crvene. 

„Osam nijansi boja za usne za isto toliko aspekata osobnosti; mat, odvažne i vibrantne, a opet iznimno nosive i prekrasne na Armaniju svojstven način.” 

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

Pročitajte više o: Sì Passione by Giorgio Armani

Povezane teme: Armani, Kiehl's, YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Magični sastojak retinol, zašto ga trebaš koristiti!

Retinol, magični sastojak koji čini čuda kad govorimo o njegovanju i pomlađivanju kože, njegovi benefiti su ogromni i vrijeme je da saznaš sve što do ...