L’Oreal Paris ambasadorica: Liya Kebede

Svaka uspješna žena treba imati čvrste stavove, jasne ciljeve i biti inspiracija svima oko sebe. Upravo ovim riječima možemo opisati sve L’Oreal Paris ambasadorice.

Karizmatična Liya Kebede

 

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on

 


Ljepotice koje krase reklamne kampanje poznatog brenda su često i naša inspiracija. Danas je to Liya Kebede, manekenka koja potvrđuje da su energičnost, emocije i ljepota čvrsto povezane. 

Prelijepu Liyu Kebede je prvi put ugledao jedan filmski redatelj dok je bio na proputovanju Afrikom. Pun oduševljenja upoznaje ju s agentom iz Francuske gdje nakon školovanja počinje karijeru modela. Od tada, Liya niže samo uspjehe u svijetu mode.  Postala je zaštitno lice vodećih svjetskih brendova a njezina pojava ne prestaje inspirirati dizajnere diljem svijeta, ali i ljubitelje filmske umjetnosti.

Uloga u filmu

 

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on

 


Liya je dobila ulogu u filmu „Pustinjski cvijet“, koji govori o životu somalijskog modela – od siromašnog djetinjstva do svjetskih modnih pisti. Ova uloga je prelijepoj manekenki bila motiv za humanitarni rad. Danas, Liya Kebede je vatrena aktivistkinja za prava žena, osnivač je Fondacije za majke i djecu i godinama uspješno surađuje s UNICEF-om. 

Upravo zbog svega ovoga, lijepa L’Oreal Paris ambasadorica je žena vrijedna divljenja. „Sretna sam što sam dio jedne velike karizmatične porodice kao što je L’Oreal“ – ističe Liya. 

Pročitaj više o: Li Bingbing: Mali beauty rituali za savršenu ljepotu ​

Povezane teme: poznati, stil, poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Tri boje laka bez kojih ne krećemo na more

Tri godišnja doba živimo po sličnim pravilima, ali kad napokon stigne ljeto zaboravljamo sve što je dotad vrijedilo...