L’Oreal Paris ambasadorica: Liya Kebede

Svaka uspješna žena treba imati čvrste stavove, jasne ciljeve i biti inspiracija svima oko sebe. Upravo ovim riječima možemo opisati sve L’Oreal Paris ambasadorice.

Karizmatična Liya Kebede

 

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on

 


Ljepotice koje krase reklamne kampanje poznatog brenda su često i naša inspiracija. Danas je to Liya Kebede, manekenka koja potvrđuje da su energičnost, emocije i ljepota čvrsto povezane. 

Prelijepu Liyu Kebede je prvi put ugledao jedan filmski redatelj dok je bio na proputovanju Afrikom. Pun oduševljenja upoznaje ju s agentom iz Francuske gdje nakon školovanja počinje karijeru modela. Od tada, Liya niže samo uspjehe u svijetu mode.  Postala je zaštitno lice vodećih svjetskih brendova a njezina pojava ne prestaje inspirirati dizajnere diljem svijeta, ali i ljubitelje filmske umjetnosti.

Uloga u filmu

 

 

A post shared by liyakebede (@liyakebede) on

 


Liya je dobila ulogu u filmu „Pustinjski cvijet“, koji govori o životu somalijskog modela – od siromašnog djetinjstva do svjetskih modnih pisti. Ova uloga je prelijepoj manekenki bila motiv za humanitarni rad. Danas, Liya Kebede je vatrena aktivistkinja za prava žena, osnivač je Fondacije za majke i djecu i godinama uspješno surađuje s UNICEF-om. 

Upravo zbog svega ovoga, lijepa L’Oreal Paris ambasadorica je žena vrijedna divljenja. „Sretna sam što sam dio jedne velike karizmatične porodice kao što je L’Oreal“ – ističe Liya. 

Pročitaj više o: Li Bingbing: Mali beauty rituali za savršenu ljepotu ​

Povezane teme: poznati, stil, poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrivamo trendy lakove za nokte koji se brzo suše

Kad biramo onaj idealni lak za nokte, pazimo da je dugotrajan i brzosušeći. Srećom, brand essie je mislio na nas i kreirao lak za nokte s formulom za ...