L’Oréal Paris daje glas ženama kroz svoj prvi talk-show „Worth It”

cannes

L’Oréal Paris, zvanični make-up partner Filmskog festivala u Cannesu već dvadeset i jednu godinu, ovim putem najavljuje show „Worth It: Jer vi to zaslužujete”, jedinstveni talk-show uživo, inspiriran čuvenim sloganom ovog brenda.

U periodu od 8. do 14. svibnja, tijekom sedam dana svakodnevnog emitiranja uživo s legendarne plaže hotela Martinez, gosti show programa bit će glumice, najpoznatije ambasadorice ovog brenda, kao i druga poznata lica koja će odati počast ženama iz filmske industrije i biti njihov glas.

Show „Worth It: Jer vi to zaslužujete” u organizaciji L’Oréal-a Paris, otvoren za sve posjetioce festivala i publiku na Croissetei bit će javni događaj koji će odati počast filmu i ljepoti, a koji su utkani u samu srž ovog brenda.

Ovogodišnje izdanje Filmskog festivala u Cannesu, obilježeno značajnim društvenim promjenama koje se odnosi na žene iz svijeta filma, ne može više biti samo predstava glamura filmskih zvijezda. Zato je L’Oréal Paris odlučio da kroz ovu jedinstvenu javnu diskusiju otpočne razgovor na temu osnaživanja žena. Bit će to važan događaj na ovom festivalu čiji je cilj da glas žena prenese do svih i otkrije „običnu ženu” koja se nalazi u svakoj od glumica, sa svojim pričama, pobjedama kao i preprekama koje su prošle na putu do spoznaje da „one to zaslužuju“.

cannes festival

Kako bi prvo cannesko iskustvo ove vrste učinio još boljim, L’Oréal Paris otvara L’Oréal Paris Beauty Bar: pop-up prodavaonicu u kojoj će ovaj brend kroz kreativne radionice, sesije „jedan na jedan”  s make up umjetnicima i predstavljanje najnovijih proizvoda javnosti prikazati svoje standarde izvrsnosti u ljepoti.

Show „Worth It“

Od 8. do 14. svibnja, svake večeri u 20.30, plaža hotela Martinez. Otvoreno za posjetioce. UŽIVO IZ CANNESA

Pratite cjelokupan program koji obuhvaća ekskluzivne goste iz raznih zemalja, intervjue, nastupe i još mnogo toga!

 

Instagram: pratite @lorealmakeup

Facebook: pratite uživo na LorealParisOfficial

 

Registrirajte se / Prijavite se