Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Odlazak u parfumeriju po novi ruž može biti jednostavan zadatak samo ako kupuješ već puno puta isproban proizvod - znaš njegov točan “broj” (konkretnu nijansu i konkretnog proizvođača). Ali što ako u misiju pronalaženja krećeš od nule i nemaš niti najblažu predstavu što bi to moglo odgovarati tvom tenu, podtonu kože, prirodnoj boji usana… Problem je još veći ako moraš odabereš crveni ruž za usne.

 

Svi oni koji su puno puta bili u situaciji da prije “onog pravog” kupe 20 pogrešnih nijansi, znaju što je noćna mora! U drogerijama su uzorci često istrošeni, pa ruževe nije moguće isprobati. Sve se svodi na nagađanje, kupnju “na slijepo”, razočaranje po dolasku doma, i na kraju krajeva, na bacanje novaca. A zamisli samo koliko bi život bio lakši kad bi postojao ruž dizajniran tako da se prilagodi svakom tenu!?

Senzacija u beauty svijetu

Šapnut ćemo ti novost – više ne moraš zamišljati, jer sada ovakav proizvod zaista postoji! Upoznaj Made For All ruž za usne koji nam stiže iz Maybelline New York! Kreirana je formula koja će potpuno promijeniti pravila igre u beauty svijetu. Formulirana sa specijalno odabranim pigmentima i testirana na 50 različitih tonova kože, jednako neodoljivo stoji svima!

Već znamo da u prodaji postoje desetine i desetine različitih nijansi pudera. Kada govorimo o podlozi, ovako veliki izbor je opravdan, ali što ćemo s ruževima? Ipak, i oni imaju različite podtonove koji ili laskaju ili ne laskaju tvojoj puti, a još kad sve raspoložive boje pomnožimo s nepreglednim nizom nijansi i podijelimo s bojom tena, dobit ćemo jednadžbu u kojoj će se svatko od nas izgubiti!

Srećom, kozmetička industrija sada ima rješenje i ono je potpuno u službi kupaca! Maybelline New York nam je olakšao potragu! Tvoje usne će biti senzacionalne i zavodljive, namazane nijansom koja ti pristaje.

Izaberi nijansu po svojoj mjeri

Univerzalni ruževi u mat crvenoj, neutralnoj, pink i ljubičastoj nijansi sa satenskim efektom, kreirani su tako da odgovaraju svakom tenu. Formula sa savršenim miksom pigmenata izgledat će jednako čarobno i na tamnom, i na srednjem i na svijetlom tenu, ali i svim nijansama koje se nalaze između njih. Zbog idealnog spoja sastojaka, postignut je balans plavog i žutog podtona i upravo je to razlog zbog kojeg ovaj ruž za usne pristaje svima!

Kremasta tekstura hidratizira i njeguje, dok formula pruža nevjerojatnu glatkoću i  osjećaj ugode tijekom cijelog dana. Usne će izgledati punije, zdravije i nikad izazovnije.

Znamo da će uvijek biti onih “nevjernih Toma” koji će skeptično gledati na novitete, ali nakon što isprobaš ovaj ruž za usne, vidjet ćeš da s njim nema greške, a uvijek zahtjevna kupnja crvenog ruža sada će biti lakša.

Pročitaj više: Proizvodi koje moraš isprobati ovog mjeseca

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, usne , trend , moda , nude , proljeće, crveni ruž

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako stilizirati obrve na tri jednostavna načina

Kad su u pitanju obrve, fokus je na divljim obrvama prirodnog izgleda evo kako kod kuće postići ovaj trend bez puno muke ...