Make-up inspiracija: Gigi Hadid

Unatoč tome što je često isticala kako je glamur nešto samo za oko kamere, mlada Gigi Hadid uvijek izgleda savršeno.


Te i ne čudi što mnoštvo djevojaka poput spužve upija sve make-up savjete koje je ova ljepotica iznjela u javnost. Njena beauty rutina počinje sigurnošću u to da je koža svježa i čista. 

"Što manje - to bolje, tako mi je majka govorila, neke stvari koristi samo ako su prijeko potrebne, uvijek mi je naglašavala to. Nije se ni sama previše šminkala, a ja nisam imala šminku tijekom mlađih dana. Bilo mi je jako zabavno o tome učiti malo kasnije", izjavila je Gigi.
 


Čak i za crveni tepih, Gigi vrlo pametno istječe samo najbolje. Suptilni, smokey eyes je nešto od čega nikada ne bježi. Lijepo konturiranje kao savršen kompliment uz njenu dugu, plavu kosu. Obrve uvijek savršeno oblikovane i blago naglašene, za "okvir" kao iz snova. Međutim, Gigi je otkrila najveću make-up tajnu bez koje ne kreće nikuda!

"Tekstura im je fantastična, ne bude onaj osjećaj suhih usana nego su kremasti i nekako lagano prijanjaju na usne", rekla je jednom prilikom ona o Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick u Coffee Addiction i Gone Greige tonovima. 
 


Uvijek možete pronaći make-up inspiraciju u Gigi Hadid! Pripremate li se za izlazak s prijateljicama, poslovni sastanak ili romantičnu večeru - uz ovih nekoliko njezinih omiljenih trikova izgledat ćete besprijekorno dobro.

Pročitaj više o: Gigi Hadid : uspon nove vrste supermodela​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

  • Master Precise Eyeliner by Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, poznati, stil, tuš, oči , poznati , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludio svijet – Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sjaji? Tu je novi skincare trend koji je zaludio svijet, u pitanju je Glazed Donut trend...