Make-up tipične Njujorčanke: šminka u gradu koji ne spava

Dan aktivne Njujorčanke počinje jurnjavom za taksijem ili podzemnom, dok sa sobom nosi kavu za van i vuče ogromnu torbu punu svega što joj toga dana može zatrebati. Na pauzi za ručak ili u redu za cronut može se desiti da sretne nekog vrlo zanimljivog. Često ravno s posla trči na neki koktel ili spoj. Dakle, sa životom u takvoj metropoli - nikad se ne zna. I zato djevojka iz velikog grada mora uvijek biti spremna. Njena šminka mora pratiti njen brzi ritam i odgovarati na sve nepredvidivosti koje dan u milijunskoj metropoli može donijeti. Evo što aktivna Njujorčanka očekuje od svoje šminke:

Brzo i lako nanošenje

Podloge koje je lako nanositi koje dobro pokrivaju, tuš u olovci za lakše izvlačenje crte na kapku. malo rumenila za svjež izgled i ruž koji ostaje postojan no mather what. Jer, nema vremena za gubljenje.

Wow! efekt

Snažan dojam mora se ostaviti sada i odmah. Jer često je ta prva prilika i jedina. Zato Njujorčanke ne prezaju od naglašenih trepavica koje sugovorniku sugeriraju da ih gleda ravno u oči.

Postojanost

Ovo je vjerojatno ključni uvjet. U New Yorku dan kao da traje duže nego u drugim gradovima. Zato je važno da sve bude postojano. Njujorčanka zato preferira dugotrajne  podloge i ruževe otporne na dinamiku života u velikom gradu.

Sve svoje sa sobom nosim

Set šminke skriven u malom praktičnom neseseru nalazi se u torbi  svake djevojke, a naročito one koja živi u New Yorku. Nikad se ne zna u kojem će se smjeru dan razvijati. Podloga, rumenilo, crveni ruž i maskara su četiri osnovna elementa koji je čine spremnom na sve situacije.

Make-Up – Up

Došminkavanje ili pretvaranje dnevne šminke u glamurozno večernje izdanje može trajati jako dugo ukoliko se krene sa skidanjem i ponovnim nanošenjem cjelokupne šminke. Zato evo nekoliko trikova kako osvježiti i podići postojeću šminku, baš kako to rade Njujorčanke. Ten ujednači korektorom, brzo naglasi konture lica, izvuci deblju liniju tuša, maskaru popravi novom i slavnom njujorškom maskarom Push Up DramaJoš nanesi dobar crveni ruž i spremna si za još jednu ludu večer!

Pogledajte još: NY URBAN LOOK: savladaj ovaj uzbudljivi make-up za 5 minuta! (VIDEO)!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Longstay Lipstick

  • Baby Skin Pore Eraser Maybelline New York

  • The Nudes Maybelline New York

  • Colossal Go Extreme Leather Black

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najčešće pogreške u nanošenju i odabiru onog pravog

Saznaj koje si ti pogrešne poteze možda i ti činila s korektorom i nauči kako ih izbjeći...