Make up trendovi za predstojeću sezonu: Runway inspiration

Jubilarni tjedni mode u europskim prestonicama događaj su o kojem se ne prestaje pričati, a brojna poznata imena modne scene predstavila su svoje kolekcije na ovoj prestižnoj manifestaciji koja nam, osim modnih, donosi i mnoge make up trendove.

Revije su obilježile uvijek originalne kreacije, a ništa drugačije nije bilo ni kada je šminka u pitanju. Sudeći po onome što smo imali priliku vidjeti na pistama, predstojećom sezonom vladat će tamni ruževi na usnama, a spektar jesenjih boja od crvene, bordo i smeđe do tamno ljubičaste bit će vam prva asocijacija na šminku u hladnim danima koji slijede.

Uz zagasite boje na usnama prevladava minimalizam kada je make up na očima u pitanju, pa vam neće biti potrebno ništa više od maskare i tanke linije crnog tuša.


S druge strane, ako se odlučite za uvijek moderni smokey eyes također nećete pogriješiti, ali trendovi ove jeseni nalažu da uz istaknute oči ne kombinirate ruževe u tamnim ili jarkim bojama. Pravilo da se uz naglašene oči i crna i siva sjenila na kapcima nose neutralne nijanse na usnama vraća se na velika vrata, pa su u ovoj varijanti nude usne idealan izbor uz smokey eyes.

Pročitaj više o: Upečatljiva kombinacija Andree Andrassy

Registrirajte se / Prijavite se