Mali savjeti Kylie Jenner za savršenu ljepotu

Iako je priznala da se podvrgavala estetskim zahvatima, Kylie se i dalje služi brojnim beauty trikovima kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Kako kaže, za mnoge make-up stilove saznala je putem Instagrama, koji redovno koristi, a mnoge tajne naučila je i od svojih starijih sestara.

 

Metallic matte HEIR on the lips @kyliecosmetics

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

„Khloé mi je dala mnogo savjeta za ljepotu, a neki od najvažnijih su redovno korištenje kreme sa zaštitnim faktorom i temeljito uklanjanje šminke. Ipak, s vremenom su se stvari promijenile pa sada i moje sestre mogu puno naučiti od mene“, kaže Kylie, ističući tom prilikom i važnost svakodnevnog nanošenja hidratantne kreme.

Kako kaže, izuzetno je važno kremu nanijeti prije šminkanja, ali je itekako važna i tehnika nanošenja. Njezin savjet je da to činite četkicom za puder, kako bi koža lakše upila kremu, ali i kako biste je što bolje razmazali po licu i vratu.

 

can you guess my favorite color

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Osim hidratantne, Kylie u dio svoje svakodnevne rutine ubraja i nanošenje kreme za područje oko očiju

„Nakon skidanja šminke ponekad napravim i piling lica, a nakon toga uvijek nanesem kremu za oči. Imam ih zaista puno, a sve o njihovoj važnosti saznala sam također od sestara.“

 

Morning 👸🏼

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kada je šminka u pitanju, Kylie tvrdi da od kuće ne odlazi bez omiljenog ruža, bronzera i maskare.

 

Goodnight 💛

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

„Trenutno najviše koristim ruževe u mat nude svijetlo smeđoj boji. Bez njih ne izlazim iz kuće, a isto važi i za bronzer i maskaru. Trudim se ne pretjerivati sa šminkom kada su dnevni izlasci u pitanju, već se odlučujem za što prirodniji izgled“, tvrdi Kylie, otkrivajući i jedan od trikova kojim se posluži kada se odluči za malo jači, večernji make-up.

 

waves don't die baby

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Naime, kako biste što bolje izvukli crtu tušem za oči, Kylie savjetuje korištenje ljepljive trake. Ona tvrdi da je ovo najjednostavnija i najpreciznija tehnika nanošenja tuša, a idealnu “mačkastu” crtu dobit ćete ako lagano zaljepite komadić ljepljive trake uz sami rub kapka, kao biste dobili željeni kut, a zatim prema toj šabloni nanesite tuš. Kylie savjetuje da nakon nanošenja pričekate nekoliko sekundi da se tuš osuši, a zatim pažljivo skinete ljepljivu traku.

Povezane teme: šminka, poznati , stil , moda , tuš za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Blagdanski makeup look-ovi koji inspiriraju ove sezone

Poznate osobe su pravi izvor inspiracije pri kraju ove neuobičajene i izazovne godine, koja će još malo ostati iza nas. Zato smo i odlučili podijeliti...