Mali savjeti Kylie Jenner za savršenu ljepotu

Iako je priznala da se podvrgavala estetskim zahvatima, Kylie se i dalje služi brojnim beauty trikovima kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Kako kaže, za mnoge make-up stilove saznala je putem Instagrama, koji redovno koristi, a mnoge tajne naučila je i od svojih starijih sestara.

„Khloé mi je dala mnogo savjeta za ljepotu, a neki od najvažnijih su redovno korištenje kreme sa zaštitnim faktorom i temeljito uklanjanje šminke. Ipak, s vremenom su se stvari promijenile pa sada i moje sestre mogu puno naučiti od mene“, kaže Kylie, ističući tom prilikom i važnost svakodnevnog nanošenja hidratantne kreme.

Kako kaže, izuzetno je važno kremu nanijeti prije šminkanja, ali je itekako važna i tehnika nanošenja. Njezin savjet je da to činite četkicom za puder, kako bi koža lakše upila kremu, ali i kako biste je što bolje razmazali po licu i vratu.

Osim hidratantne, Kylie u dio svoje svakodnevne rutine ubraja i nanošenje kreme za područje oko očiju

„Nakon skidanja šminke ponekad napravim i piling lica, a nakon toga uvijek nanesem kremu za oči. Imam ih zaista puno, a sve o njihovoj važnosti saznala sam također od sestara.“

Kada je šminka u pitanju, Kylie tvrdi da od kuće ne odlazi bez omiljenog ruža, bronzera i maskare.

„Trenutno najviše koristim ruževe u mat nude svijetlo smeđoj boji. Bez njih ne izlazim iz kuće, a isto važi i za bronzer i maskaru. Trudim se ne pretjerivati sa šminkom kada su dnevni izlasci u pitanju, već se odlučujem za što prirodniji izgled“, tvrdi Kylie, otkrivajući i jedan od trikova kojim se posluži kada se odluči za malo jači, večernji make-up.

 

Naime, kako biste što bolje izvukli crtu tušem za oči, Kylie savjetuje korištenje ljepljive trake. Ona tvrdi da je ovo najjednostavnija i najpreciznija tehnika nanošenja tuša, a idealnu “mačkastu” crtu dobit ćete ako lagano zaljepite komadić ljepljive trake uz sami rub kapka, kao biste dobili željeni kut, a zatim prema toj šabloni nanesite tuš. Kylie savjetuje da nakon nanošenja pričekate nekoliko sekundi da se tuš osuši, a zatim pažljivo skinete ljepljivu traku.

Povezane teme: šminka, poznati , stil , moda , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 odličnih primera za lice koji sadrže SPF!

Osim toga što šminku čini znatno dugotrajnijom, primer te može štititi i od negativnih utjecaja sunčanih zraka...