Maskara za bossy djevojke i njihove trepavice sa stavom

Život suvremenih žena je pun užurbanih situacija u kojima moraju napraviti puno stvari odjednom. Zato one ne žele trošiti svoje vrijeme na slojevito nanošenje maskare kako bi postigle željeni volumen.

Može li jedan sloj biti dovoljan?

Može! S novom Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express maskarom, jedan sloj će zaista biti dovoljan.

Dramatični eye look

Maskara za bossy djevojke i njihove trepavice sa stavom

Jedna od glavnih karakteristika ove maskare je njezina formula obogaćena kolagenom, zbog koje je samo jedno nanošenje dovoljno za postizanje najvećeg volumena trepavica.

Kako bi vaše trepavice izgledale moćno nakon jednog sloja, potrebno je da četkicom pažljivo prijeđete preko trepavica od korijena do vrha. 

Također, ovdje se ne radi o bilo kakvoj četkici. Riječ je o specijalno dizajniranoj četkici - jedinstvenoj verziji s valovitim češljićima koja zahvaća više maskare i daje trepavicama pun volumen. 

Bonus 

Maskara za bossy djevojke i njihove trepavice sa stavom


The Big Shot maskara je oftalmološki testirana i pogodna za osobe koje nose leće. Tako da, kako god izgledao vaš busy dan, neće se razmazivati i kvariti vam look neželjenim stvaranjem grudica. Ovu veliku make-up „zvijer“ naći ćete u prepoznatljivom „the Collosal“ izdanju čije je zlatno pakiranje sve podiglo na viši nivo.

Iskoristite svoje dragocjeno vrijeme za druge stvari, jer ćete uz the Big Shot dramatični eye look postići dok trepnete. Uvjerite se svojim očima!
 

Pročitaj više o: Izbjegnite pogreške pri nanošenju maskare

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Volum Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: lice, maskara, oči , trend , stil , moda , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrij skinimalizam trend u njezi kože

Možda ne znaš što je, ali smo sigurni da si ga već viđala! Bilo na društvenim mrežama, bilo na licima svojih frendica, skinimalizam trend je ono što P...