Maybelline New York predstavlja: YouTube serijal "Make Up In The City"

Maybelline New York donosi duh i stil urbanog života New York-a na ulice Beograda i Zagreba u YouTube serijalu "Make Up In The City" , koji će se premijerno prikazati u subotu 27. 08.  na Maybelline YouTube kanalu: https://www.youtube.com/user/HRMaybelline

Što se događa kada se make up vještine i karizma Aleksandra Đikića - Đikija, službenog Maybelline New York šminkera za regiju susretne s pozitivnom energijom Dunje Jovanić (@Iamfashionbabe), vlogerice iz Beograda, i šarmom Andree Fabrić (@BibyAndy), youtube-rice iz Zagreba, možete pratiti u ekskluzivnom serijalu koji će se prikazivati svakog mjeseca u obliku jedne dugačke epizode i četiri kratka make up tutorijala.

 

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE NAJAVU:

 

Otkrijte najnovije svjetske make up trendove, zavirite u backstage Fashion week-a, saznajte praktične savjete i trikove profesionalnih šminkera, izađite s nama i otkrijte čari noćnog života. Mnogo iznenađenja očekuje vas u nevjerojatno zabavnom digitalnom serijalu koji će trajati do prosinca. Pratite najnovije objave na našoj Facebook stranici i na YouTube kanalu.

Stay tuned :)

Povezane teme: poznati, stil, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Tri boje laka bez kojih ne krećemo na more

Tri godišnja doba živimo po sličnim pravilima, ali kad napokon stigne ljeto zaboravljamo sve što je dotad vrijedilo...