Must-have detalji: Top 3 modna dodatka koji su obilježili ovo ljeto

1. Veliki povratak "choker" ogrlica 

Choker ogrlice vraćale su se laganim, ali sigurnim korakom. Sada su opet na samom vrhu popisa popularnih detalja! Osim onih crnih, koje smo sačuvali još od devedesetih godina i koje su se nosile na more kako bismo na koži dobili određeni uzorak kad pocrnimo, sada choker ogrlica ima u raznim varijantama.

Neke su od perlica, neke od srebra ili zlata, Kim Kardashian "uvela" je Texas chokere... Tako da će vam definitivno biti potrebno malo vremena dok ne izaberete omiljenu choker ogrlicu, za bilo koju priliku. Ovakva ogrlica je dobrodošli modni dodatak i u sportskoj kombinaciji.

 

2. Seksi #BodyChain

 

Nakit za tijelo postao je popularan i među domaćim zvijezdama te im se više ne divimo samo na tijelima poznatih pjevačica, poput Rihanne. 

Ovaj modni dodatak je, što je postajao pristupačniji, postajao i sve veći hit ovog ljeta. 

3. Prstenje... Mnogo prstenja

 

I to ne bilo kakvih, trik je izabrati stil bez kojeg ne možete i jednostavno ga "nanijeti" na sve prste! Neki se "kunu" u simpatično prstenje koje se nosi na stopalima, dok drugi pak ukrašavaju ruke kamenčićima, raznim oblicima, majušnim očima, poljupcima... Imena se u sve većem broju nose na prstu (žao nam je, Carrie Bradshaw, ali tvoja prepoznatljiva ogrlica s imenom je, izgleda, izašla iz mode).

Ovisno od odjevne kombinacije, prstenje je uvijek dobrodošao modni dodatak, s malenim preokretom ovoga ljeta - više je bolje! 

Pročitajte još i: Najljepše žene svijeta otkrivaju: 20 beauty zakona koji će uvijek vrijediti!

 

Povezane teme: poznati , trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrivamo: Maskara za volumen koja pomiče granice!

Sudeći prema reakcija djevojaka na društvenim mrežama, wow pogled je postao moguć uz novu maskaru za volumen branda L’Oréal Paris i mi smo je jedva do...