Najljepše slavne dame (prvi dio)

Bilo da se radi o raskošnim večernjim događanjima ili dnevnim šetnjama parkom, uvijek izgledaju prekrasno, a mi vam otkrivamo u čemu se krije njihova tajna.

Jennifer Aniston
Mnoge žene diljem svijeta zavide prelijepoj glumici Jennifer Aniston  na vitkim nogama, skladnoj liniji i lijepoj frizuri te se pitaju koja je tajna njenog lijepog izgleda. Jennifer njeguje ležeran stil, a najradije bira tamne tonove odjeće i klasične krojeve.Što se tena i prekrasnog mladolikog izgleda tiče, glumica kaže kako ga duguje dobrim genima.
– Moj otac ima 81 godinu i gotovo da nema niti jednu boru, kao ni moja baka koja je umrla sa 95 godina – otkrila je Jennifer jedom prilikom i dodala kako je ipak potrebno piti puno vode i koristiti kvalitetnije preparate za njegu kože koji će je održati hidratiziranom i mladolikom.
Za predivan izgled kože bitna je i pravilna prehrana, a Jen ističe kako njeno tijelo ne voli ugljikohidrate zbog čega si ih priušti vrlo rijetko.

 

Salma Hayek
Jedna od najljepših žena kune se u voćne sokove koji njenoj koži pomažu u zdravom izgledu. Salma Hayek otkriva da prije svakog važnijeg crvenog tepiha ode na trodnevnu dijetu voćnim sokovima.  Pije i šest puta dnevno, ukupno unese 1.200 kalorija. Recept za njezin omiljeni sok glasi: dvije mrkve, jedna jabuka, pola manje cikle i četvrtina limuna. Glumica je otkrila da je tajna njene savršene kože i to što ujutro ne pere lice. Kako tvrdi Salma, ujutro koža automatski obnavlja prirodna ulja koja kožu čine mladolikom i zato je pranje lica ujutro kontraproduktivno.

Povezane teme: šminka, poznati , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom?

Dijelimo s tobom savjete i trikove, kako da uz pomoć šminke izbjegneš efekt neželjenog sjaja lica i učiniš pore vizualno manjim ...