Najnoviji trend u svijetu ljepote: Sapun za obrve

Kao što to obično biva, makeup i beauty trendovi rađaju se kad makeup umjetnici velikih zvijezda kreiraju nove trikove šminkanja, a onda ih poznate ličnosti oduševljeno i sebično čuvaju za sebe, sve dok slučajno ne procure na društvenim mrežama.

Najnoviji trend u svijetu ljepote: Sapun za obrve

Mada se uspješno čuvao kao jedna od tajni makeup stručnjaka, danas je uveliko, zahvaljujući Instagramu, sapun za obrve trend koji je zaživio i u svijetu nas „običnih smrtnika“. Video tutorijali vezani za profesionalno šminkanje Instagram umjetnika, već su uveliko preplavljeni trikovima korištenja sapuna za obrve u šminkanju, a mi ti otkrivamo sve o ovom triku.

Kad kažemo sapun za obrve na što točno mislimo?

Ako si pomislila da u prodaji, pored olovki za obrve, pomada za obrve i gelova, postoji i najnovije čudo od makeup proizvoda - sapun za obrve, moramo te razočarati, jer još nisu kreirali tako nešto.

Sve što ti treba kako bi ispratila ovaj trend je:

- olovka za obrve

- makeup fiksator

- četkica za obrve i

- najobičniji sapun za ruke u čvrstom stanju

Najnoviji trend u svijetu ljepote: Sapun za obrve

Sapun za obrve trik - koraci

Prije nego što iskoristiš čarobnu moć običnog sapuna za ruke, nanesi svoju omiljenu olovku ili puder za obrve, na ona mjesta gdje želiš da ti obrve izgledaju gušće ili gdje je ostala rupica od prethodnog čupanja obrva, a onda na prethodno očišćenu četkicu za obrve naprskaj makeup fiksator.

Kako bi trik imao ikakvog učinka, ovdje sapun nije najbitniji, nego je najbitnije odabrati odgovarajući oblik olovke za obrve, ali i nijansu olovke koja je najpribližnija tvojim prirodnim obrvama.

Tek sad ćeš tom četkicom na koju si nanijela fiksator, nježno prijeći nekoliko puta preko sapuna, kako bi se zadržao na svakoj dlačici četkice, a onda ćeš četkicom pokretima od dolje prema gore začešljati svoje obrve. I eto tek tako, uspjela si postići prirodan izgled svojih obrva, a da opet pudu lijepo fiksirane uz pomoć ovog trika.

Najnoviji trend u svijetu ljepote: Sapun za obrve

Napomena vezana za sapun za obrve!

Mada ovaj trik dođe dobro, kad pri ruci nemaš fantastični gel za obrve, moraš biti svjesna toga da su tvoje oči najosjetljiviji dio lica i sve što nanosiš u okviru njihove blizine, pa čak i na obrve može izazvati alergijsku reakciju tvoje kože.

Stoga, ako ipak želiš isprobati ovaj trik za fiksiranje obrva, onda obrati pozornost na to da sapun koji koristiš bude na bazi glicerina, kako ne bi iziritirala svoju kožu, ili jednostavno pruži šansu gelovima i pomadama za obrve, makeup proizvodima, koji čini nam se, nikad neće izaći iz trenda.

Pročitaj još: Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert 105

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 03 Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Brow Artist Pomade

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Fill And Fluff

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, trend , obrve, NYX Professional Makeup , Maybelline New York, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je s ovom novom maskarom!

Maskara, makeup proizvod koji najveći broj žena nanosi svakoga dana, a većina njih je koristi kao jedini proizvod u svojoj makeup rutini. Da, toliko j...