Naša nova kolumnistica: @isabellaeclaires

Isabella Rakonić je dvadesetdvogodišnja djevojka iz Zagreba, koja osim što studira pravo ima svoj mali online dnevnik u obliku modnog bloga.


Blog je otvorila na ljeto 2011 godine na nagovor jednog od najboljih prijatelja. Polako se cijela priča počela zahuktavati i razvijati, tako da danas, 5 godina nakon, s ponosom može reći da je jedna od, ako ne i najbolja modna blogerica u RH. S obzirom na veliku ljubav prema umjetnosti, arhitekturi i filmu, ljubav prema modi je nešto što je došlo prirodno, od malena i ostalo tu uz nju. Inspiraciju pronalazi u svakakvim malim detaljima, voli pokretati trendove, nikako ne slijediti.


Trenutno vodi instagram s 77200 followersa gdje svakodnevno daje inspiraciju mladim djevojkama. Novost u Isabellinom svijetu je youtube kanal koji je pokrenula prije svega par mjeseci i već broji preko 4000 pratioca i preko 50ak tisuća pogleda po videima. Youtube je otvorila čisto iz razloga što nije vidjela kanal koji ima dobre makeup i beauty tutoriale koji su kvalitetno snimljeni i izmontirani.

 

 


Travel segment bloga je također ono što Isabellu čini drukčijom.

Česta putovanja na zanimljive destinacije, filmske festivale i tjedne mode samo su jedna od stvari koje Isabellu čine zanimljivom...

Povezane teme: šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 beauty trikova za prikrivanje znakova proljetnog umora

Iako je proljetni umor normalna pojava, problem nastaje kada njegovi tragovi postanu vidljivi na našoj koži, pogotovo na licu...