NE ČEKAJ POSEBNE PRIGODE - STVORI IH SAMA!

Znamo kako ti nedostaju zagrljaji i izlasci. I onaj osjećaj kad se sređuješ i šminkaš, a onda se odlaziš sastati s društvom. Ali nisi sama, svi se osjećamo isto i želimo pričati o tome!

Možda specijalnih prigoda nema, ali ih ne moramo ni čekati. Možemo ih same stvoriti! Ništa nas ne spriječava poigrati se šminkom, isprobati nove stilove i staviti u fokus - oči. Zablistajmo i bez povoda, samo zbog sebe.

Stoga čak i kada ritam grada uspori, kada kava s prijateljicama postane video poziv, a šoping šetnja prelistavanje online kataloga - budi spremna! Probudi u sebi to poznato pozitivno uzbuđenje pred izlazak. Budi hrabra, zašto da ne! Prepusti se bojama i smjelom potezu četkice – baš onoj boji za koju si se pitala kako ti stoji. Istakni eyeliner, i neka budu dva sloja maskare, pojačaj obrve i to je to – spremna si zablistati!

Neka se tvoja snaga vidi u svakom detalju! Tu smo, uz tebe, želimo te inspirirati kako bi bila svoja i ostvarila sve što poželiš! Zato pusti neka tvoje oči govore za tebe!.

Pssssst…. Prati naše kanale kako bi saznala što se krije iza novih misterioznih Maybelline eye lookova.

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, trend , večernja šminka , dnevna šminka , zimski trendovi, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Znaš li pravu razliku između iluminatora i highlightera?

Prije nego što ti otkrijemo sve benefite highlightera i iluminatora, važno je razriješiti glavni misterij, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...