Nekoliko beauty navika neodoljivih Parižanki

Istock

 

Laka zavodljivost Laetitie Caste, jednostavni chic Carle Bruni, razoružavajući šarm Audrey Tautou... Kako im polazi za rukom? Ok, znamo da im je samim tim što imaju sreću živjeti u jednom od najvećih centara svjetske modne scene, stil gotovo urođen. Pitajući se koje su njihove navike uljepšavanja, diveći se njihovoj istovremenoj ležernosti i dotjeranosti, otkrili smo nekoliko zanimljivih činjenica o Parižankama:

Prije svega - njega

Masaže, maske, anticelulitni tretmani, spa tretmani...  Osnovno beauty pravilo pravih Parižanki je – njega! Na nju ne štede ni vrijeme ni novac. Dakle, njegovana koža prije nanošenja šminke, a radije i zdrava kosa neobavezno raspuštena, nego fenirana ili pretjerano dotjerana frizura.

Manikira

Najpopularnija manikira među Parižankama je, pogađate, francuska. Smatra se da je ovaj popularni stil u sređivanju noktića i nastao tridesetih godina prošlog stoljeća među modisticama Pariza. Dakle, ili francuska ili prirodna manikira: lijepo oblikovani i njegovani  kraći nokti, dotjerani bezbojnim ili lakom za nokte neutralnih nijansi. Teško ćete vidjeti pravu Parižanku s nadogradnjom! A za večernje varijante odlučit će se za vatreno crvenu boju laka za nokte ili neku ekstravagantnu boju.

Crveni ruž

Vatrenu boju na usnama znaju nositi kao da su s njom rođene. U svim nijansama i u bilo koje doba dana ili večeri. Rijetko ćete primijetiti da su usne uokvirene olovkom za usne, one jednostavno u svom džepu ili torbici imaju svoj crveni ruž i koriste ga nonšalantno, kao balzam za usne. Čak i bez maskare ili ostalih elemenata šminke, na njima će izgledati apsolutno chic.  

One vole sebe

Pravit će se da ih nije briga i njihova šminka će ostavljati takav dojam, a u cjelini će izgledati neodoljivo. Istina je da im je, kao i svim ženama, stalo do svog izgleda. Ipak, one vole svoje nesavršenosti i smatraju da ih one čine jedinstvenima. Pjegice, nepravilno raspoređeni zubi ili tanke usne – prihvaćanjem sebe jačaju svoje samopouzdanje, a u tome vjerojatno leži i najveća moć velikih zavodnica. 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche Perfect Red by L'Oreal Paris

  • Infalliable Matte 24h by L'Oreal Paris

  • Essie Too Hot 063

    Naručite odmah
  • Volume Million Lashes Excess Noir by L'Oreal Paris

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, maskara, nokti , trend , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga svijeta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Možeš li im to pročitati iz pogleda?...