Neutralne nijanse za vruće ljetne večeri: Mari Bratoš

Ljeto je već odavno krenulo, no mnoge djevojke još uvijek traže idealne nijanse make upa za vruće večeri rezervirane za šetnje gradom, tulumarenje ili romantične večere. Pravu inspiraciju pronašli smo u poznatoj dubrovačkoj fotografkinji Mari Bratoš.

Lijepa Mare zna da za plavuše doista vrijedi manje je više. Ružičasti ili ljubičasti tonovi kakve na kapcima nosi Barbie pretjerani su za svaki dan no pastelne i puderaste nijanse puno će ljepše istaknuti oči i pogled.

 

Mare nas je inspirirala s dva looka, od kojeg je prvi, dugačku žutu haljinu kombinirala sa zlatno smeđim nijansama sjenila kako bi cijelom dojmu dodale sjaja i živosti. Žene koje prirodno imaju svjetlo plavu kosu, ne bi trebale naglašavati svoje obrve znatno tamnijim olovkama za obrve. Idealne su olovke u svjetlo sivkastim i smeđim nijansama koje nisu puno tamnije od prirodne boje, a to zna i Mare koja ih je pravilno naglasila. Ostatak make up-a upotpunila je zlatnim sjenilom koje se odlično uklopilo s njezinom odjevnom kombinacijom, a usne je naglasila gotovo neprimijetnom nijansom sjajila koja je njezine usne učinila zavodljivima.

 

Na plavu, dugačku haljinu Mare je svoje oči upotpunila smokey-eyes-om koji je rezerviran samo za večeri. Svjetlo rozi tonovi rumenila idealno pašu uz svjetlo plave tonove kose, a osim obraza svoje usne naglasila je također nježno rozom bojom . Cijeli izgled upotpunila je niskom punđicom koja je ostavila elegantan, ali istovremeno i romantičan utisak. 

Pročitajte još: Mila Jovović: Male tajne slavne ljepotice za besprijekoran izgled i u petom desetljeću života!
 

Povezane teme: šminka, poznati, stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjenila za oči od A do Ž

Potrebno ti je samo malo boje, četkica i dobra volja kako bi naučila pravilno nanijeti sjenila za oči i našminkati se za svaku priliku...