Nova maskara – totalno tropsko iskušenje?

Pastelno narančasto pakiranje s crnim detaljem drugačije je od Maybelline maskara na kakve smo navikli. Isto vrijedi i za njenu unutrašnjost… Zašto? Pročitaj više u tekstu koji slijedi.

maybelline mascara

Tekstura i formula

Tekstura Maybelline Total Temptation maskare je kremasta, ni previše suha, ni previše tečna. Formula sadrži ekstrakt kokosa, a sama maskara ima suptilan i istovremeno predivan miris (što je za mene prilično iznenađujuće). Lako se nanosi u više slojeva (dok se ne osuši), čime postižemo željeni efekt volumena.

Četkica

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation maskara ima klasičnu četkicu s neravnomjerno raspoređenim dlačicama koje su čvršće, skoro tvrde, što omogućava da prilikom nanošenja trepavice lijepo rasporedimo i počešljamo. Vjerojatno baš zbog toga maskara ne ostavlja grudice na trepavicama.

Efekat na trepavicama

Dakle, maskara trepavice lijepo razdvoji, ne ostavlja grudice, a pri tom sasvim uspješno daje volumen. Optički produžava trepavice, a istovremeno im daje volumen. Dodatan plus ove maskare predstavlja činjenica da trepavice ostavlja mekima, ne mrvi se i ne razmazuje. 

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation je potpuno beauty iskušenje ove godine. Sigurno možemo očekivati još nekoliko zanimljivih novih make-up proizvoda, ali vjerujemo da će i ova maskara uvjeriti mnoge.

Pročitajte još o: 3 stvari koje treba da znaš pre nego što kupiš novu maskaru

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Total Temptation

Povezane teme: šminka, maskara, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je izabrati pravi primer prema svom tipu kože, kako bi osjetila sve benefite ovog čuvenog makeup proizvoda!

Isti makeup proizvodi, pa tako i primeri za lice, potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno izabrati onaj pravi prema svo...