Nova maskara – totalno tropsko iskušenje?

Pastelno narančasto pakiranje s crnim detaljem drugačije je od Maybelline maskara na kakve smo navikli. Isto vrijedi i za njenu unutrašnjost… Zašto? Pročitaj više u tekstu koji slijedi.

maybelline mascara

Tekstura i formula

Tekstura Maybelline Total Temptation maskare je kremasta, ni previše suha, ni previše tečna. Formula sadrži ekstrakt kokosa, a sama maskara ima suptilan i istovremeno predivan miris (što je za mene prilično iznenađujuće). Lako se nanosi u više slojeva (dok se ne osuši), čime postižemo željeni efekt volumena.

Četkica

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation maskara ima klasičnu četkicu s neravnomjerno raspoređenim dlačicama koje su čvršće, skoro tvrde, što omogućava da prilikom nanošenja trepavice lijepo rasporedimo i počešljamo. Vjerojatno baš zbog toga maskara ne ostavlja grudice na trepavicama.

Efekat na trepavicama

Dakle, maskara trepavice lijepo razdvoji, ne ostavlja grudice, a pri tom sasvim uspješno daje volumen. Optički produžava trepavice, a istovremeno im daje volumen. Dodatan plus ove maskare predstavlja činjenica da trepavice ostavlja mekima, ne mrvi se i ne razmazuje. 

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation je potpuno beauty iskušenje ove godine. Sigurno možemo očekivati još nekoliko zanimljivih novih make-up proizvoda, ali vjerujemo da će i ova maskara uvjeriti mnoge.

Pročitajte još o: 3 stvari koje treba da znaš pre nego što kupiš novu maskaru

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Total Temptation

Povezane teme: šminka, maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Nekada smo na visokim ljetnim temperaturama izbjegavajući korištenje većeg broja makeup proizvoda svu pažnju poklanjali usnama i uljepšavali ih pomoću...