Nova tehnologija u misiji matiranja

Biotherm Homme predstavlja inovativnu formulu kultnog hidratantnog gela protiv neprirodnog sjaja. Sadrži najmoderniju tehnologiju Purcilium (Airlicium™ + perlit), odnosno spoj koji upija prekomjerni sebum. Hidratantni gel iz linije T-Pur donosi dosad najveći mat učinak te drži masnoću i sjaj pod kontrolom tijekom cijelog dana. 

Vlaga, stres, visoke temperature, toplinski valovi, onečišćen zrak ili jednostavno masna koža…
Neprirodan sjaj kože predstavlja problem za čak 38% muškaraca u Europi. 

TALENT JE ONO ŠTO TREBA ZASJATI NA MUŠKARCU, A NE KOŽA! 

Nova tehnologija u misiji matiranja

Sada napokon možete ukrotiti neprirodni sjaj 
Novi T-Pur Anti-Oil & Shine donosi novu razinu apsorpcije te pomaže koži da se zaštiti od prianjanja čestica onečišćenja, u cilju ultimativne kontrole sjaja i osjećaja čiste kože tijekom cijelog dana, u kombinaciji s 24-satnom hidratacijom i osvježavajućom gelastom teksturom kakvu muškarci priželjkuju.  

TEHNOLOGIJA PURLICIUM: UČINKOVITA KONTROLA VIŠKA SEBUMA I VLAGE

U cilju sprječavanja neprirodnog sjaja, kombinirana su dva sastojka s iznimnom moći apsorpcije: Airlicium™ i mineralni perlit.
Airlicium™: lagan, a nevjerojatno moćan  
Airlicium™ sadrži 99% zraka i 1% apsorbirajućeg silicija te je najlakša materija na zemlji. Zahvaljujući bestežinskom sastavu i mrežastoj strukturi, u kombinaciji s mineralnim perlitom apsorbira velike količine sebuma, drastično smanjujući neprirodan sjaj. A njegova iznimna prozračnost omogućava koži da diše. 

Hidrofobna svojstva sprječavaju znojenje 

Airlicium™ je također iznimno hidrofoban te donosi trenutačni antiperspiracijski učinak za čišću kožu. 

Mineralni perlit protiv viška vlage 

Nova tehnologija u misiji matiranja


Perlit se vadi iz vulkanskih stijena te se u postupku intenzivnog zagrijavanja, ekspanzije i drobljenja pretvara u delikatan prah iznimnih apsorpcijskih sposobnosti. U vodi može apsorbirati 3,5 puta veću težinu od vlastite i njegova je moć apsorpcije pet puta veća u odnosu na obični talk, koji upija vlagu na površini kože.  

Formula za mat učinak: Kombinacija ekstrakta alge Laminaria digitata i cinka donosi dvostruki učinak – antibakterijsko djelovanje i kontrolu sebuma. Umirujući Life Plankton™ pomaže pri obnovi kože.

Čista i mat koža tijekom cijelog dana, čak i u ekstremnim uvjetima.
Ovo je prvi hidratantni proizvod protiv neprirodnog sjaja koji dokazano štiti kožu tijekom cijelog dana, čak i u najekstremnijim uvjetima. 
Biotherm Homme je kreirao uvjete jednake onima kada provedete osam sati pod šangajskim ljetnim suncem. Naš novi proizvod nastavio je djelovati i nakon osam sati, smanjivši razinu neprirodnog sjaja za 12%. 

S T-Purom recite zbogom masnoj koži.
Već nakon prvog nanošenja, 85%  muškaraca izjavilo je da njihova koža izgleda manje masna. 
Do 28. dana, postotak je porastao na 91,7% . 
Čišća i ujednačenija koža: 78%  muškaraca izjavilo je da njihova koža neposredno nakon nanošenja izgleda čišće i ujednačenije, a postotak je do 28. dana porastao na 85%.

Pročitaj više o: SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam​

Povezane teme: lice, stil, mat , stil , moda , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira jesu li ti usne prirodno tanke ili ih želiš dodatno istaknuti, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći brzo i lako dobiti pune usne, dovoljn...