Novi ljetni trend! Usne u dvije boje!

Poslije "ombre" usana i postupnog nijansiranja, stigao je novi trend šminkanja - usne u dvije boje! Ne morate se više truditi da nijansu ruža uklopite s odjećom. Ako se ne možete odlučiti između dvije boje ruža, slobodno nanesite obje, jednu na donju, a drugu na gornju usnu!

 

Pick a summer glam shade 💄💄💄💄 all 4 colors from our new Glam Summer Lip Palette #lorealmakeup #glamsummer #lapalette

A photo posted by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

 

Ako želite da vam usne izgledaju punije, koristite srodne boje, na primjer, nježno roza na donjoj usni i jarko ružičastu na gornjoj. Ovakve kombinacije možete nositi danju, čak i uz poslovni styling.

 

Sweet dreams ✨✨✨✨✨✨ with Color Riche Fairest Nude #worthit #lorealmakeup #colorriche

A photo posted by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

 

A za večernje izlaske slobodno budite maštovitiji i "sparite" dvije suprotne boje ruža, na primjer, narančastu i rozu, ljubičastu i crvenu ili tamnocrvenu i srebrne šljokice. Važno je samo da svjetlija nijansa bude na donjoj usni.

Novi trend omogućava kombiniranje ne samo različitih boja već i različitih tekstura, poput intenzivnog mat i ruža s baršunastim sjajem. Da ne bi došlo da prelijevanja i razmazivanja,iscrtajte konture olovkom u odgovarajućoj boji, a zatim četkicom precizno nanesite ruž. Broj kombinacija je neograničen, a na vama je samo da izaberete omiljenu.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Longstay Lipstick

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • Color Sensational Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, sjajilo za usne , usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder u kamenu: Sve što trebaš znati!

Bez ovog malog makeup pomagala nije se mogla zamisliti svakodnevica. Puno prije nego što su podloge, tekući puderi, kreme u boji i primeri stupili na ...