Novi ludi trendovi u šminkanju

Posebno su nam zanimljivi oni make-up trendovi koje vidimo na Instagramu ili kroz YouTube tutorijale, koji često uključuju stvari koje nam do nedavno nisu bile dostupne.

Neki od ovih trendova vrlo brzo budu prihvaćeni, a neki s razlogom potpuno odbačeni. Evo liste najsvježijih najluđih make-up trendova:

Nosiva umjetnost na usnama

 

 


Sve češće viđamo kako djevojke preko ruža nanose sjenila, highlightere i druge proizvode. Ovo može izgledati vrlo zanimljivo.

Isprobajte na primjer preko ruža nanijeti malo zlatnog sjenila. A za još bolji efekt koristite crni ruž.

Twiggy trepavice 

 

 


Trend ovako naglašenih očiju nam se često vraća, a efekt prenaglašenih trepavica, najlakše ćete postići s L'Oréal Paris Lash Architect 4D Waterproof maskarom. 

“Baking” u šminkanju

 

 


Ovaj trend se vjerojatno najviše koristi u posljednje vrijeme i daje odlične rezultate. Pomoću njega korektor se ne razmazuje, tekući puder ostaje na svom mjestu i lice se poslije određenog vremena ne sjaji. Također, ne pojavljuju se bore ispod očiju nakon nekog vremena. 

Umjesto samog nanošenja pudera u prahu, tekućeg pudera i korektora, baking podrazumijeva - puder u prahu mora stajati na licu minimalno 5 minuta u debelom sloju, a zatim se kistom ukloni višak. Nanosi se na podočnjake, oko usana, na bradu, čelo…

“Baking” se događa tako što se puder u prahu dovoljno ugrije na temperaturi kože. Na ovaj način, prijelaz između nijansi je nježniji, pore su neprimjetne i koža je baršunasta.

Lažne pjegice

 

 


Definitivno najluđi trend! Nekada su djevojke imale kompleks od pjegica, a sada, kada je sve više aktualan prirodan izgled i neutralna šminka, vizažisti su osmislili lažne pjegice. Ovaj look je bio kreiran samo za modnu pistu, ali se trend brzo proširio. Sve u svemu vrlo slatko! 

Pročitaj više o: Neobične nijanse rumenila i kako ih nositi​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Lash Architect 4D Waterproof

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Gold Mania

  • L'Oreal Paris True Match

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, sjenila za oči , sjenčanje lica , oči , tekući puder , puder , usne , trend , trepavice, korektor

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što trebate znati

Možda niste znali, ali ako jedno veče ne skinete potpunu šminku, posljedice mogu biti velike i dugotrajne....