Novi YSL miris: Kako zamišljaš svog Y muškarca

U ljudskoj prirodi je da teži idealnom i da se ne zadovoljava s prosječnim. Međutim, pojam idealnog se razlikuje od individue do individue i svatko ima razlog zbog kojeg nešto smatra posebnim i idealnim, svatko ima svoje kriterije. Koji te to, takozvani X faktor, privlači kod nekog muškarca? Osmjeh, gestikulacija, stav ili možda nešto potpuno drugo? Kako zamišljaš svog idealnog muškarca?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Y faktor je najvažniji

Ako ne znaš definirati ono što te privlači, onda nemoj brinuti, jer je Y faktor još važniji. On predstavlja iskorak u budućnost - njegove težnje, snove, nade i sve ono što mu pruža dozu odvažnosti, poleta, svježine i istrajnosti. A oni su, složit ćeš se, puno bitniji od prvog dojma, jer ništa nije privlačnije od ostvarenog i samouvjerenog muškarca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Y parfem – whY?

Kod kreiranja parfema, jedna od najbitnijih stvari je naći pravu inspiraciju za kreiranje neodoljivih mirisnih nota. A inspiracija za nastanak ovog YSL parfema nastala je iz razmišljanja o pitanju uspjeha i postavljanju pitanja zašto (whY)? Na kraju krajeva, put prema uspjehu uvijek započinje ovim pitanjem, zar ne?

Toaletna voda Y, zamišljena je za muškarca koji je tek otpočeo svoj put samospoznaje i uspjeha, prelaženjem izazova koji su pred njim, dok je Y parfem namijenjen već ostvarenom muškarcu koji je svoje snove, nade i težnje premašio i stalno je u potrazi za sljedećim izazovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

YSL Y parfem – Mirisne note

Y parfem spada u jednu od najbrojnijih obitelji muških parfema pod nazivom fougère. Bazne note parfema mu daju moćnu, muževnu notu i snažan intenzitet, a dodatak drvenastih nota mu pruža misterioznost i dubinu.

Parfem odlikuju osvježavajuće citrusne i aromatične note u mješavini sa senzualnim i drvenastim notama. Mirisne citrusne i aromatične note predstavljaju slatkasto – ljutu kombinaciju bergamota i đumbira, koja je naglašena sa slasnom voćnom notom zelene jabuke.

Ni bočica parfema ne odudara od same ideje njegovog nastanka i inspiracije za miris, stoga je predstavljen u upečatljivoj, sjajnoj, teškoj i elegantnoj bočici, gdje je izraženo Y slovo na staklu u metalik boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Istinski predstavnik uspješnih i ostvarenih muškaraca – Adam Levine

Iz brenda YSL su na sve mislili te su tako i za njihovog idealnog predstavnika i Y muškarca odabrali, baš ovog zgodnog, uspješnog, ostvarenog, mladog izvođača – Adama Levinea. Vjerujemo da ti je ovo lice najpoznatije iz grupe Maroon 5, s kojom je izdao čak 6 albuma, međutim on je uspješan i na drugim poljima - glumio je i u nekoliko filmova, osvajao filmske nagrade. Njegov ležeran kalifornijski stil i odvažan duh zaista su otjelotvorenje ovog parfema. On je prosto idealan za njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Sada kada znaš što se sve krije iza nastanka nekog parfema, zašto svog voljenog ne bi obradovala za njegov rođendan, vašu godišnjicu ili nekim drugim povodom, baš s ovim mirisom koji je simbol uspješnog, ostvarenog i kreativnog muškarca? Neka i tvoj muškarac bude Y muškarac. ;)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Y Eau de Parfum

    Naručite odmah
  • YSL Y Eau De Toilette

    Naručite odmah

Povezane teme: proljeće, YSL, parfem, miris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 razloga zašto treba izbjegavati geliranje noktiju

Samo pokažeš prstom i tvoji su! Geliranje noktiju postalo je stvar pomodarstva, a sve pod izgovorom da ćeš nekoliko tjedana od tretmana biti potpuno b...