Novi YSL miris: Kako zamišljaš svog Y muškarca

U ljudskoj prirodi je da teži idealnom i da se ne zadovoljava s prosječnim. Međutim, pojam idealnog se razlikuje od individue do individue i svatko ima razlog zbog kojeg nešto smatra posebnim i idealnim, svatko ima svoje kriterije. Koji te to, takozvani X faktor, privlači kod nekog muškarca? Osmjeh, gestikulacija, stav ili možda nešto potpuno drugo? Kako zamišljaš svog idealnog muškarca?

Y faktor je najvažniji

Ako ne znaš definirati ono što te privlači, onda nemoj brinuti, jer je Y faktor još važniji. On predstavlja iskorak u budućnost - njegove težnje, snove, nade i sve ono što mu pruža dozu odvažnosti, poleta, svježine i istrajnosti. A oni su, složit ćeš se, puno bitniji od prvog dojma, jer ništa nije privlačnije od ostvarenog i samouvjerenog muškarca.

Y parfem – whY?

Kod kreiranja parfema, jedna od najbitnijih stvari je naći pravu inspiraciju za kreiranje neodoljivih mirisnih nota. A inspiracija za nastanak ovog YSL parfema nastala je iz razmišljanja o pitanju uspjeha i postavljanju pitanja zašto (whY)? Na kraju krajeva, put prema uspjehu uvijek započinje ovim pitanjem, zar ne?

Toaletna voda Y, zamišljena je za muškarca koji je tek otpočeo svoj put samospoznaje i uspjeha, prelaženjem izazova koji su pred njim, dok je Y parfem namijenjen već ostvarenom muškarcu koji je svoje snove, nade i težnje premašio i stalno je u potrazi za sljedećim izazovima.

YSL Y parfem – Mirisne note

Y parfem spada u jednu od najbrojnijih obitelji muških parfema pod nazivom fougère. Bazne note parfema mu daju moćnu, muževnu notu i snažan intenzitet, a dodatak drvenastih nota mu pruža misterioznost i dubinu.

Parfem odlikuju osvježavajuće citrusne i aromatične note u mješavini sa senzualnim i drvenastim notama. Mirisne citrusne i aromatične note predstavljaju slatkasto – ljutu kombinaciju bergamota i đumbira, koja je naglašena sa slasnom voćnom notom zelene jabuke.

Ni bočica parfema ne odudara od same ideje njegovog nastanka i inspiracije za miris, stoga je predstavljen u upečatljivoj, sjajnoj, teškoj i elegantnoj bočici, gdje je izraženo Y slovo na staklu u metalik boji.

Istinski predstavnik uspješnih i ostvarenih muškaraca – Adam Levine

Iz brenda YSL su na sve mislili te su tako i za njihovog idealnog predstavnika i Y muškarca odabrali, baš ovog zgodnog, uspješnog, ostvarenog, mladog izvođača – Adama Levinea. Vjerujemo da ti je ovo lice najpoznatije iz grupe Maroon 5, s kojom je izdao čak 6 albuma, međutim on je uspješan i na drugim poljima - glumio je i u nekoliko filmova, osvajao filmske nagrade. Njegov ležeran kalifornijski stil i odvažan duh zaista su otjelotvorenje ovog parfema. On je prosto idealan za njega.

Sada kada znaš što se sve krije iza nastanka nekog parfema, zašto svog voljenog ne bi obradovala za njegov rođendan, vašu godišnjicu ili nekim drugim povodom, baš s ovim mirisom koji je simbol uspješnog, ostvarenog i kreativnog muškarca? Neka i tvoj muškarac bude Y muškarac. ;)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Y Eau de Parfum

    Naručite odmah
  • YSL Y Eau De Toilette

    Naručite odmah

Povezane teme: proljeće, YSL, parfem, miris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako odabrati puder za zrelu kožu

Osim prema tipu kože, puder za zrelu kožu biramo i prema boji tena, a najbolja nijansa je ona koja će se sasvim stopiti s licem...