NYX Professional Makeup najavljuje ograničenu kolekciju u suradnji s Netflixovom serijom La Casa de Papel

Brend NYX Professional Makeup jučer je najavio nadolazeću novu kolekciju nadahnutu Netflixovom hit serijom La Casa de Papel (Money Heist), dostupnu u ograničenim količinama. Sklapajući strateška partnerstva u području zabavne industrije, ovaj brend u sklopu najavljene kolekcije već treći put surađuje s Netflixom. 

NYX Professional Makeup najavljuje ograničenu kolekciju  u suradnji s Netflixovom serijom La Casa de Papel

U međunarodno uspješnoj seriji La Casa de Papel radi se o skupini razbojnika od kojih svaki nosi ime jednog svjetskog grada, tajnovitoj osobi koja njima upravlja zvanoj „Profesor” i njihovim pokušajima da izvedu najveću pljačku u povijesti prilikom koje su odjeveni u crvene kombinezone s maskama za lice na Salvadora Dalija.

Brend NYX Professional Makeup pronašao je nadahnuće u legendarnim likovima i trenucima iz serije te je osmislio kolekciju koja se sastoji od palete boja maske Dalija s više od 30 nijansi koje uključuju novčano zelene, kombinezon crvene i neprocjenjive zlatne, zatim paletu El Profesor zapakiranu u naočale koje su njegov zaštitni znak, ruževa nadahnutih likovima Tokio i Nairobi, posebno dizajniranih tuševa za oči Epic Ink Liner, korektora Gold Bar highlighters, četkice za zlatno umijeće te zrcala u obliku maske Dalija.

Kolekcija će bit u prodaji od 10. studenog 2021., netom prije izlaska posljednjih pet epizoda petog dijela, odnosno velike završnice serije, koji se očekuje 3. prosinca.

NYX Professional Makeup najavljuje ograničenu kolekciju  u suradnji s Netflixovom serijom La Casa de Papel

Kako bi se serija mogla što živopisnije dočarati s pomoću umijeća uređivanja, brend surađuje s vizažisticom serije Evom Martinez, koja je čitavih pet sezona radila na setu i koja utjelovljuje kreativnu snagu iza nekih od najlegendarnijih izgleda likova. Eva Martinez pojavljivat će se u brojnim videozapisima na Instagram profilu ovog brenda te će snimati vizažističke tutoriale i videoserijale svoje svakodnevice. 

Po prvi put u svojoj povijesti brend NYX Professional Makeup razvija iskustvo proširene stvarnosti s pomoću leća aplikacije Snapchat, koje će biti dostupne kao ekskluzivna ponuda za razne maloprodajne centre diljem svijeta.  Održat će i izazov vizažista u kojem će zadatak biti osmisliti lik „LA” u suradnji s izazovom na platformi TikTok gdje se obožavatelje potiče da snime transformacije vlastitih lica u masku Dalija uz legendarnu pjesmu iz serije, „Bella Ciao” u pozadini. Obožavatelje se potiče da kombiniranjem različitih proizvoda stvaraju vlastite lookove i zatim ih objavljuju na društvenim mrežama uz hashtag oznaku #NYXCosmeticsxLCDP. 

NYX Professional Makeup najavljuje ograničenu kolekciju  u suradnji s Netflixovom serijom La Casa de Papel

„Brend NYX Professional Makeup s veseljem najavljuje treću kolekciju u suradnji s Netflixom,” izjavio je Yann Joffredo, predsjednik globalnog brenda NYX Professional Makeup. „Ne samo da će se u sklopu kolekcije našim kupcima predstaviti nove, poboljšane formule i jarki pigmenti nego će se u obilježavanju završetka ove legendarne serije njezini obožavatelji ujediniti s obožavateljima dekorativne šminke iz svih dijelova svijeta. Zajedno s Netflixom slavimo obožavatelje i iz svijeta uljepšavanja i iz svijeta zabave. Veseli nas što im možemo pružiti mali dio omiljene serije i jedva čekamo vidjeti razne lookove koje će osmisliti s pomoću ove kolekcije.”

Da biste saznali više o kolekciji dostupnoj u ograničenim količinama iz suradnje brenda NYX Professional Makeup i serije La Casa de Papel, posjetite website Pink Panda.

NYX Professional Makeup najavljuje ograničenu kolekciju  u suradnji s Netflixovom serijom La Casa de Papel

#nyxcosmeticsxLCDP

Pročitaj još: Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Povezane teme: šminka, poznati, dnevna šminka, večernja šminka, crveni ruž , oči , highlighter, NYX Professional Makeup , La Casa de Papel

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što trebaš znati o kiselinama i njihovim blagodatima vezano za njegu tvoje kože

Sigurno si primijetila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vrijeme da čuješ nešto o on...