Obrnuti ombre: Novi trend u sjenčanju kose koji je očarao poznate dame

Ombre je postepeno nijansiranje kose prilikom kojeg nastaje vidljiva razlika u boji kose, od tamnog korijena prema svijetlim krajevima. Nastao je u Hollywoodu kada su glumice između snimanja dva filma, zbog promjene imidža, puštale svoju prirodnu boju kose.

Frizeri su se tada dosjetili da kosu između izrasta i krajeva iznijansiraju kako ne bi izgledala neuredno.

Ovaj trend koji je očarao poznate dame, prošao je kroz mnoge, nazovimo ih, metamorfoze, među kojima je i obrnuti ombre koji uključuje puno mogućnosti u nijansiranju kose.

Obrnuti ombre: Novi trend u sjenčanju kose koji je očarao poznate dame


Omiljena modna plavuša potamnila je krajeve svoje plave kose, ali i par pramenova u šiškama, a ovaj trik odličan je ako želite da vaša kosa izgleda gušće.

 

Last minute touch ups with @kenpaves and @lorealhair Elnett Hairspray of course!

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Eva Longoria je obrnuti ombre prilagodila gustoj kosi i to tako što je svoju bujnu kosu iznijansirala, odnosno dala joj dubinu, svjetlijim pramenovima.

Više o: 5 frizura koje će privući pozornost

Povezane teme: poznati , trend , frizura , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Jeste li spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...