Otkrij koji je pravi proizvod za defininiranje tvojih obrva

Znajući da je danas u porastu broj procedura za oblikovanje, bojanje i isticanje obrva i da u prodaji postoji veliki broj proizvoda za definiranje obrva, svi oni mogu djelovati zbunjujuće, a nekad i toliko da ni sama ne znaš koji od njih ti može pomoći riješiti tvoj problem s obrvama. Zato smo mi tu kako bi te posavjetovali.

Želiš punije obrve prirodnog izgleda – isprobaj Brow Extensions

Savršeno iscrtane jednodimenzionalne obrve, kojima je svaka dlačica na mjestu i koje imaju precizno izraženi kut, koje su zaposjele Instragram profile i koje čine da djevojke liče jedne na druge, složit ćeš se – nikako nisu obrve s prirodnim efektom.

Otkrij koji je pravi proizvod za defininiranje tvojih obrva

Brow Extensions kreon za orbve s vlaknima je inovativno rješenje za punije obrve, ali s prirodnim efektom. Možeš ga naći u prodaji u 3 nijanse. Sadrži visoku koncentraciju vlakana koje će obrve učiniti gušćim u trenu. Pomoću njega tanke obrve odlaze u prošlost. Izuzetno lako i brzo se nanosi i klizi po prirodnim dlačicama obrva, zadržavajući se na njima, bez mrljanja, poslije čega popunjene obrve ostaju na mjestu tijekom čitavog dana.

U nekoliko sekundi do punijih obrva

Za punije obrve od sada ti je potrebno samo nekoliko sekundi. Pomoću Brow Extensions kreona za obrve s vlaknima iscrtaj željeni oblik obrva, a zatim kratkim pokretima odozdo na gore nanesi kreon za što prirodniji izgled obrva. Primijetit ćeš kako se intenzitet kreona sve više pojačava pružajući tvojim obrvama mat finiš.

Razmišljaš o japanskom iscrtavanju obrva – isprobaj ipak Tattoo Brow gel

Japansko iscrtavanje obrva je popularna tehnika, koja spada u kategoriju polutrajnog makeup-a, koji podrazumijeva iscrtavanje dlačica, jednu po jednu, pa je razliku između nacrtanih i prirodnih teško uočiti. Međutim, japansko iscrtavanje obrva garantira da ćeš u sljedeće dvije-tri godine imati uvijek isto oblikovane obrve, što zbog promjene trendova, ali i osobnih afiniteta može predstavljati problem. Sve se dodatno komplicira ako u samom startu nisi zadovoljna novim izgledom, jer je postupak “brisanja” težak i bolan.

Savršeno oblikovane obrve koje traju i do 3 dana!

Prije nego što se odlučiš na japansko iscrtavanje obrva, predlažemo ti da isprobaš Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji za oblikovanje obrva kojim postižeš efekt privremene tetovaže. Potrebno je samo između 5 dostupnih nijansi, odabrati odgovarajuću za sebe. Pomoću ovog gela za oblikovanje obrva, i samo par koraka doći ćeš do savršenih obrva.

Jednostavna peel-off tehnika obuhvaća tri koraka: prvo naneseš gel pomoću četkice koja omogućava potpunu kontrolu poteza; potom pričekaš bar 20 minuta kako bi se tekstutura osušila (što dulje stoji, efekt je bolji – obrve intenzivnije, a boja dugotrajnija), a onda oljuštiš gel i to u smjeru rasta dlaka (od nosa prema sljepoočnicama). Rezultat će te oduševiti!

Ako slučajno precrtaš obrve više nego što si željela, dovoljno je samo staviti jabučni ocat na štapić za uši i nježno obriši gel tamo gdje si pogriješila ili nanijela veću količinu gela.

Želiš precizno iscrtati dlačice koje nedostaju – isprobaj Brow Ultra Slim

Olovku je uvijek poželjno imati pri ruci. Ona pruža precizno, ali nešto oštrije iscrtavanje, zbog čega je važno da potezi budu lagani, a linije koje imitiraju prirodne dlačice, što mekše i tanje. Najpodobnija je za iscrtavanje dijela pri korijenu nosa.

Brow Ultra Slim olovka za obrve omogućava ti glatko nanošenje s visokom preciznošću, kako bi precizno iscrtala onaj dio obrva koji želiš. Vrh ove olovke je tanak čak 1,6 mm ali ne lomi se. Pomoću ove olovke iscrtat ćeš obrve tako da izgledaju prirodno i ostaće definirane tijekom cijelog dana, a za još prirodniji izgled, možeš iskoristiti četkicu kako bi izblendirala željeni predio. Olovku možeš pronaći u prodaji u 3 nijanse.

Nadamo se da smo ti malo olakšali pronalazak pravog proizvoda za definiranje obrva.

Koji od ovih proizvoda tebi najviše odgovara? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Kako izabrati pravi primer za lice

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Brow Extension Deep Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Extension Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Dark Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Warm Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline Brow Ultra Slim Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline Brow Ultra Slim Warm Brown

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, trend , kopiraj look, obrve, Maybelline New York, Brow Extensions

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definirane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Umjerene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...