Ovjekovječite vašu strastvenu ljubavnu priču ovim zavodljivim mirisnim parom

Što za tebe znači savršen par? Usklađenost, međusobno dopunjavanje, sloga, mir, ljubav, strast? Svako od nas ima viziju što to ustvari znači, a ove zime iz kuće Emporio Armani stiže par mirisa koji je nešto najbliže savršenom spoju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Zamrznite trenutak kako bi trajao zauvijek

Prije tri godine, Emporio Armani predstavio je savršeni par mirisa Stronger With You za njega i Because It’s You za nju, koji su slavili bezuvjetnu ljubav i snagu zajedništva. Sada, za Valentinovo, kuća Emporio Armani predstavlja još jedan par mirisa koji će ovjekovječiti strastvenu ljubavnu priču – In Love With You Freeze za žene i Stronger With You Freeze za muškarce.

Savršeni miris za nju i njega

Ženski miris In Love With You Freeze odiše cvjetno – orijentalnim notama absoluta arapskog jasmina, božura u punom cvatu i đurđica, koje će te asocirati na žar vedre ljubavi koja je iz dana u dan sve jača. Citrusno-drvenasti muški miris Strong With You Freeze predstavlja dinamičnu energiju muškarca koji živi u sadašnjem trenutku, a notama limete, đumbira i mandarine, tvoj muškarac će privući svu pozornost na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Pakiranje koje će te oboriti s nogu

Oba parfema spakirana su tako da ne samo što se savršeno slažu mirisno, već i izgledaju kao pravi par. Obe bočice su dizajnirane uz matirani sloj stakla koji odgovara zamrznutoj svježini novih mirisa. Čiste i jednostavne linije odišu elegancijom, stilom i zavodljivošću.

Zajedno smo jači – Nicholas Hoult i Alice Pagani

Za ovaj par, Emporio Armani odabrao je zaštitna lica koja se savršeno slažu s mirisima. U pitanju su poznati britanski glumac Nicholas Hoult i njegova talijanska kolegica Alice Pagani. Nicholas je svjetsku slavu stekao još u djetinjstvu ulogom u filmu “Sve o dječaku”, a danas je zvijezda blockbustera “Pobješnjeli Maks” i “X-Men”. Alice je karijeru započela relativno skoro, ali joj je serija “Baby” koja se emitira na Netflix-u donijela svjetsku popularnost. Šarmantni i savršeni spoj, Nicholas i Alice zaista su donijeli nešto specijalno ovim mirisima.

Ovjekovječite vašu strastvenu ljubavnu priču ovim zavodljivim mirisnim parom

Valentinovo

Kako je Valentinovo, sigurno i ti već razmišljaš kako razveseliti svoju jaču polovinu. Novi Emporio Armani Stronger With You Freeze miris je odličan izbor! A ako si ove godine sama za Valentinovo ili želiš sebe razveseliti, pokloni sebi miris In Love With You Freeze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Pročitaj još: Kako se našminkati ako imaš izrazito svijetlu put

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Emporio Armani Stronger With You Freeze

    Naručite odmah
  • Emporio Armani In Love With You Freeze

    Naručite odmah

Povezane teme: parfem , stil , Armani, Giorgio Armani Beauty

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Face Awards Balkan: Digital Makeup Event godine

Ovo je jedna prava vještina i prilika da ljubitelji šminke pokažu svoju kreativnost i nevjerojatne sposobnosti transformacije lica i tijela šminkom...