Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Nekada smo na visokim ljetnim temperaturama izbjegavajući korištenje većeg broja makeup proizvoda svu pažnju poklanjali usnama i uljepšavali ih pomoću ruževa koji su u stanju momentalno izmijeniti cijeli izgled. Međutim, sada zbog nošenja zaštitine maske mnogi smatraju da ga se trebaju odreći. Ako si i ti među njima, uvjerit ćemo te da je takav način razmišljanja pogrešan i otkriti ti koji ruž za usne će ne samo odoljeti tvojoj zaštitnoj maski bez ostavljanja tragova na njoj, već i zadržati svoju intenzivnu boju i postojanost tijekom skoro čitavog dana.

Simbol ljepote kojeg se ne odričemo

Ruževi su kroz povijest smatrani simbolom ljepote, kojim su žene uljepšavale usne, isticale osmjehe i govorile sa samopouzdanjem. To se ni danas nije promijenilo, oni i dalje donose osjećaj glamura, elegancije, ženstvenosti i neodoljivosti. Najbolje od svega je što su tehnologije kreiranja ruževa za usne sve naprednije, a najveće inovacije ostvarene su na polju razvoja tekućih mat ruževa.

Super Stay Matte Ink ruž

Ovaj mat tekući ruž predstavlja ruž s mat finišom, koji se lako nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Ako bi morali navesti najbolji dugotrajni ruž za usne definitivno nam na pamet prvo pada Superstay ruž. Samo jedno nanošenje ovog ruža je dovoljno da bi boja na usnama bila postojana tijekom skoro čitavog dana. Da, to znači da će on opstati i pod zaštitnom maskom!

Ovo je ruž za usne koji se neće preslikati na zaštitnu masku

Maybelline Superstay Matte Ink sadrži visoku koncetraciju pigmenata, koji mu pružaju intenzivnu boju, postojanu do 16 sati. Formula ovog ruža s mat finišom, izuzetno lako se nanosi zahvaljujući preciznom aplikatoru u obliku strijele i to samo u jednom potezu, a zadržava se isključivo na tvojim usnama, a ne na maski.

Ne izbjegavaj jarke nijanse

Ako misliš da ruževi za usne koje nosiš pod maskom ne mogu biti jarkih nijansi, kako se ne bi preslikali na tkaninu, onda je sigurno da još uvijek nisi isprobala ovaj ruž. Usudi se i isprobaj moćne nijanse Superstay Matte Ink tekućih ruževa koji ne ostavljaju tragove, već samo besprijekorni mat finiš, bez osjećaja težine i ljepljivosti na usnama, već s osjećajem ugodnosti i mekoće na njima.

U raskošnom izboru nijansi Superstay ruževa, lako ćeš pronaći onaj koji odgovara baš tvom karakteru, bilo da je to neprikosnoveni crveni ruž za usne u nijansi Maybelline Pioneer ili neku tebi primamljiviju nijansu, poput dubokih burgundy, jarkih rozih i crvenih, pa sve do neutranijih ružičastih i nude nijansi.

Nosiš li ti ruž za usne pod maskom? Podijeli s nama svoje mišljenje o ovoj temi u komentarima!

Pročitaj još: Otkrij koji je pravi proizvod za defininiranje tvojih obrva

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 50 Voyager

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 40 Believer

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 10 Dreamer

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 25 Heroine

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 180 Revolutionary

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 170 Initiator

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink 120 Artist

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, dnevna šminka, večernja šminka, ljeto, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć vještica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni dio skoro svakog kostima, pa je makeup neizostavni dio svakog Halloween-a, dajemo ti prijedloge za proizvode kojim ćeš kreirati naj...