Pet beauty trikova koje slavne dame skrivaju od nas

Mnogo je beauty trikova za bolji izgled, a neke poznate dame čuvaju ih za sebe. Izdvojili smo pet koji će vas sigurno oduševiti.
 

1.Limunov sok
Limunov sok je odlično  sredstvo za čišćenje. Ovaj trik koriste holivudske zvijezde i modeli, a njime održavaju kožu svježom, čistom i uravnoteženom. Osim što sužava pore, djeluje i kao piling. Ukoliko imate sunčane pjegice koje vam se ne sviđaju, limunov sok pomoći će vam u njihovom izbjeljivanju. Nanesite ga na vatu i premažite preko lica na kraju čišćenja.

2. Majoneza​

Jednom prilikom jedna glumica je otkrila tajnu svoje kose. „Moja mama je stavljala majonezu na vrhove kose prije tuširanja. Na taj način šampon ne isuši vrhove“.

3.Jabučni ocat


Za predivan, poruclanski ten glumice Scarlett Johanson zaslužan je jabučni ocat. "Proučavala sam prirodnu njegu i otkrila da je jabučni ocat jako učinkovit. Ako ga koristite kao toner, može biti malo presnažan, ali ako imate prišitiće, zaista pomaže.“

 

4.Izbjeljivanje zubi jagodama

 Nekoliko  glumica podvrgava se ovom triku izbjeljivanja zubi. Miješaju jagode sa sodom bikarbonom  i četkaju zube ovom masom nekoliko puta tjedno.
 

5.Bijela olovka za oči


Ovo je vrlo popularan trik među manekenkama i glumicama. Bijela olovka otvara oči i daje izgled odmornih. Kako je nanijeti? Kako biste iz postigli svjež izgled, olovku nanesite samo u kutove unutar donje linije trepavica.

Pročitaj više o: 8 najboljih beauty savjeta svih vremena: Svjetske ljepotice otkrivaju tajne svoje ljepote (drugi dio)

Registrirajte se / Prijavite se