Plavetnilo na očima: stiže nam svježi ljetni make-up trend!

Plavo sjenilo upadljiv je detalj samo po sebi, zato je važno da ostatak šminke i garderoba bude decentna i u jednoj ili dvije boje. Iznenadit će vas kako lijepo pristaje uz proljetni i ljetni outfit: traper, svijetle lepršave kombinacije, pa čak i all black večernja izdanja.

1. Morski ležerno

 

U prvoj varijanti, svijetloplavo sjenilo prekriva kapak i nemarno prelazi liniju arkade. Odličan je izbor za plavuše, a kombiniramo ga uz sjajilo za usne nježno roza ili nude nijanse. 

Savjet: za večernje izdanje, nanesite i maskaru u plavoj boji!

Indigo plavu nijansu možete nanijeti poput tuša za oči, s precizno definiranim rubovima. Oblik prilagodite prirodnoj krivini očnog kapka, jasno naglašavajući vanjske rubove. Uz ovu intenzivniju plavu, koja pristaje brinetama, uklopite mat nude ruž za usne.

Savjet : Prvo iscrtajte oblik, a zatim ga obojite. 

 

Make-up izdanje koje je crvenim tepihom u Cannesu ove godine prošetala lijepa indijska glumica Aishwarya Rai, naša je preporuka za dame svijetlih očiju. Tri nijanse plave u kombinaciji s bjeličastim i bež sjenilima, nanose se od tamnije prema svjetlijoj, od unutra prema van. Kremasti svijetlo roza ruž i rumenilo iste nijanse, uz deblji sloj maskare, upotpunit će ovaj večernji look.

Savjet : Posvetite pažnju i donjem kapku, izvlačeći deblju crtu duž ruba, koja se zatim spaja s gornjom u mačkastom luku.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • NYX Hot Single Asphyxiat

  • NYX Prismatic Eye Shadow Blue Jeans

  • L'Oreal Paris Color Riche Quad Bleu Mariniere

Povezane teme: sjenila za oči , oči , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kakvu šminku trebaš odabrati uz svoj novi preplanuli ten

Osunčana i lijepa koža je svakako najljepša uspomena s ljetovanja. Otkrivamo ti koja šminka najbolje ide uz tvoj preplanuli ten....