Posebno blagdansko izdanje Kiehl's x Disney

Studeni 2017- Predstavljamo suradnju dvije američke ikone, branda Kiehl’s Since 1851 s tradicijom proizvodnje vrhunskih proizvoda za njegu kože dugom 166 godina, i Mickeyja Mousea, jedne od najomiljenijih svjetskih zvijezda.

Ova jedinstvena suradnja ljubiteljima proizvoda za njegu kože pruža priliku za kupnju posebnog izdanja legendarne kreme Kiehl’s Crème de Corps s likom Mickeyja Mousea u svim Kiehl’s prodavaonicama.  

 Posebno blagdansko izdanje  Kiehl's x Disney

 „Ova posebna kolekcija slavi dvije istinske legende, Kiehl’s i Mickeyja Mousea“, izjavila je Maria Gustafson, viša zamjenica direktora odjela Global Creative for Kiehl’s Since 1851.. „Iznimno smo ponosni što ćemo ovom ekskluzivnom kolekcijom razveseliti obožavatelje Kiehl’sa i Mickeyja Mousea“.

Kiehl’ s Since 1851 osnovan je u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju. Mickey Mouse, jedan od najomiljenijih likova širom svijeta, debitirao je 18. studenog 1928. u prvom ozvučenom crtanom filmu Parobrod Willie i nepovratno osvojio srca ljudi. Mickey je postao globalno poznati lik, čiji je uspjeh postavio temelje na kojima je Walt Disney izgradio svoje kreativno carstvo. Jedna je od najvažnijih suvremenih ikona naše kulture.

Njegov je lik prepoznatljiv širom svijeta, a dražesnom je osobnošću zarobio maštu mnogih generacija, u rasponu od skoro 90 godina.

Crème de Corps:

 Posebno blagdansko izdanje  Kiehl's x Disney

Ova kultna krema iznimno hidratantne formule sadrži beta-karoten, skvalan i hranjiva ulja dobivenih iz sjemenki sezama, soje, badema i avokada. Desetljećima kupci cijene bogatu, super hidratantnu formulu i njen jedinstveni spoj sastojaka, pa Kiehl’s godišnje proizvede oko 3 milijuna litara ove klasične kreme za tijelo koju svi obožavaju - količine dovoljne da se sagradi toranj veličine Empire State Buildinga…tri puta! Idealna je za iznimno suhu kožu, koju čini mekom, glatkom i hidratiziranom.  

Personalizirani poklon paketi u Kiehl'su

 Posebno blagdansko izdanje  Kiehl's x Disney

Približava se blagdansko vrijeme u kojem sve češće razmišljamo o idealnim poklonima i personaliziranim sitnicama kojima ćemo razveseliti sebe ali i svoje najmilije. Ushićeno odmatanje i zadovoljan osmijeh nezaobilazni su trenutci blagdana, a ove godine vam Kiehl's personalizirani pokloni mogu pomoći da postignete što više takvih trenutaka. Za sve koji žele sami odabrati Kiehl’sove proizvode koje će za blagdane pokloniti svojim najmilijima, i ove godine blagdanska kolekcija Kiehl’s x Kate Moross uključuje vesele personalizirane poklon pakete. U svakoj samostalnoj Kiehl's prodavaonici* svaki pomno odabrani proizvod stručno osoblje pretvara u personalizirani poklon. Uz svaki kupljeni poklon može se izabrati blagdanska poklon kutija uz koju dolaze i mini proizvodi te uzroci odgovarajućih proizvoda.

* Arena Centar Zagreb, City Center one West, City Center one Split

(Kolekcija dostupna od 8.11.2017.)

Pročitaj više o: Proslavite blagdane s Kiehl'som

Povezane teme: njega , trend , zimski trendovi, Kiehl's

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što trebate znati

Možda niste znali, ali ako jedno veče ne skinete potpunu šminku, posljedice mogu biti velike i dugotrajne....