Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satenskog finiša

Jedan od glavnih razloga što rado koristimo tradicionalne mat ruževe su njihova postojanost i odlična pigmentiranost. Međutim, oni često isušuju usne i stvaraju osjećaj težine na njima, pa zbog toga usne prije njihovog nanošenje moramo dodatno hidratizirati. Ovo je i više nego dovoljan razlog za isprobati hidratantne postojane ruževe za usne saten finiša, koji su veoma pigmentirani i koje će ti pružiti intenzivnu boju.

NYX Professional Makeup Shout Loud

Zavoljet ćeš NYX Professional Makeup Shout Loud hidratantni ruž za usne visokopigmentirane formule i luksuznog saten finiša. Njegova intenzivna boja, postojanost, širok izbor nijansi, jednostavno nanošenje i ugodan osjećaj na usnama, samo su neki od razloga zbog kojih će Shout Lous postati tvoj omiljeni ruž za usne ovog ljeta!

Intenzivna boja u jednom potezu

Formula Shout Loud ruža za usne pruža bogatu boju već prilikom nanošenja prvog sloja. Nijanse ovih ruževa izgledaju isto bez obzira na boju tvojih usana. Sigurno smo da ćeš među 24 bogatih nijansi koje možeš pronaći u prodaji, izabrati onaj pravi za sebe.

Shout Loud ruževi su dugotrajni i ne moraš brinuti o postojanosti. Formula sadrži primer i čini ruževe postojanim i dugotrajnim, dok na usnama ostaje lagan osjećaj.

Hidratizirane usne

Pomoću Shout Loud ruža za usne zaboravit ćeš na hidratiziranje usana prije nanošenja ruža. Obogaćen ekstraktima manga i shea maslaca, učinit će usne hidratiziranim, a boja se na njima neće skupljati i sljepljivati ostavljajući ti ugodan osjećaj bez težine na usnama.

Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satin finiša

Lak odabir nijanse i nanošenje ruža

Ako ti se dešavalo da ti nijansa ruža koja ti se svidjela na policama drogerija, izgleda potpuno drugačije kad je testiraš na svojoj koži, onda će ti to biti još jedan od razloga zbog kojih ćeš voljeti ovaj Shout Loud ruž za usne.

Ona boja koju vidiš je boja koju ćeš dobiti na svojim usnama, zbog njegove ultra pigmentirane formule. Tako je lako odabrati nijansu ovog ruža!

Postojani ruževi intenzivnih nijansi i satin finiša

Nanošenje ovog ruža za usne je izuzetno jednostavna zahvaljujući njegovom specifičnom obliku, koji će ti omogućiti lako isticanje oblika usana i nanošenje bogate boje na njih, a usne će zahvaljujući satenskom finišu ovog ruža izgledati još punije i ljepše.

Obraduj nekoga i obradovat ćeš i sebe!

Poslije svega što si saznala o ovim hidratantnim i intenzivnim ruževima sa saten finišom, sigurno si poželjela jedan za sebe, ali i da s jednim od njih i obraduješ svoju sestru, mamu, tetku ili frendicu.

A kad obraduješ nekoga, obradovat ćeš i sebe i to u NYX Professional trgovinama u Zagrebu (Ilica 19) i u prodavaonici u shopping centru Arena, gdje se za kupovinu iznosu većem od 169 HRK, na poklon daruje fantastičnu toaletnu torbicu za šminku, savršen za ljeto. Naravno, u njihovim radnja te još očekuju i sjajna ljetna sniženja kao što si navikla.

Pročitaj još: Baking tehnika šminkanja je ponovo u trendu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Shout Loud 21s

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Red Haute

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud The Best

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Cherry Charm

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Everyone Lies

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Love Is A Drug

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Dirty Talk

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Cali

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Desert Rose

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Chic

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Into The Night

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Silk

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, ruž, dnevna šminka, večernja šminka, usne , mat , nyx, ljeto, nyx, NYX Professional Makeup , Shout Loud

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trikovi kako da tvoja koža izgleda mlađe

Starenje kože svima zadaje strah i tijekom života se trudimo što više odgoditi taj proces tako što pribjegavamo raznim tretmanima, skincare proizvodim...