Poznate sestre : i lijepe i uspješne

Već 15 godina na modnoj sceni Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić oduševljavaju domaće ali i regionalne ljubiteljice mode. Svake sezone svojim kampanjama izazivaju oduševljenje drugih djevojaka, a kada je u pitanju stil, najčešće ih možemo vidjeti u vlastitim kreacijama. Najčešće ih se može vidjeti u jedinstvenim kreacijama koje su predstavljene na raskošan način, obogaćene tilom i čipkom. U njihovom ormaru osim vječne crne boje, mogu se naći različite kombinacije nježnih pastenih boja.   

Sestre Ana i Lucija Zaninović Hrvatske su taekwando reprezentativke i jedne od najboljih domaćih sportašica. Kada nisu u sportskom izdanju, najčešće na sebi nose neke od najromantičnijih komada sezone. Lepršave, pastelne i nježne kombinacije postale su njihov zaštitni znak, a često nose i neke od hrvatskih dizajnera kao što je Aleksandra Dojčinović. Kada je make up u pitanju, Ana i njezina sestra Lucija najčešće se odlučuju za prirodan look, a ono što je neizostavan dio njihove make up rutine je korištenje nježnih nijansa rumenila i ružičastog sjaja za usne.

 

Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac hrvatske su pjevačice i bivše članice grupe Divas. Bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom stylingu u svojim pojavljanjima naginju klasičnom i decentnom izgledu. Vole minimalističku odjeću u tamnijim bojama i nisu sklone drastičnim promjenama i eksperimentiranju. Od make up proizvoda najčešće koriste crveni ruž koji posljednjih sezona nalazi mjesto u kozmetičkoj torbici svake žene. Simbol je seksepila, a pristaje gotovo svakoj ženi. 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati, stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludio svijet – Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sjaji? Tu je novi skincare trend koji je zaludio svijet, u pitanju je Glazed Donut trend...