Precizno iscrtavanje za svaki oblik obrva

Pogodila si nijansu pudera zbog koje ti se nikada ne vidi prijelaz između vilice i vrata i već si odavno naučila i podijelila sa svim prijateljicama saznanje da se color correcting kremasti korektori stavljaju prije tekućeg pudera.

Ali, što je s obrvama koji ti nekako nikad ne izgledaju kako treba iako si uložila mnogo truda u njihovo oblikovanje i iscrtavanje?

Odgovor leži u pravilnom redoslijedu korištenja proizvoda za uređivanje ovih „ukrasa“ lica

Nyx Precision Brow

Kako se više ne bi zbunjivala kada se pred tobom nađe mnoštvo olovka i češljića, predlažemo ti da isprobaš novu NYX Professional Makeup Precision Brow olovku za obrve uz koju možeš imati savršeno oblikovane obrve bez obzira na njihov oblik!

Dok jedan kraj ovog proizvoda služi za precizno iscrtavanje obrva, druga strana je u obliku četkice namijenjene za njihovo raščešljavanje i oblikovanje.

Postizanje definiranog izgleda obrva nikad nije bilo lakše!

Precision Brow je dostupna u 8 različitih nijansi čija je formula takva da se stapaju s tvojom prirodnom bojom obrva. Također, izaberi varijantu koja će se savršeno uklopiti uz tvoju kosu i kada staneš ispred ogledala više nikada nećeš pomisliti da tvoje obrve pripadaju nekoj drugoj djevojci.

Na kraju, koji je pravilan redoslijed proizvoda za uređivanje obrva?

Nyx Precision Brow

Koristeći stranu s olovkom najprije iscrtaj svoje obrve, a onda uz pomoć nje popuni prazne dijelove. Zatim utapkaj odabranu nijansu u prirodnu boju dlačica, a dio s četkicom ostavi za kraj kada ćeš oblikovati obrve za pobjedničko finale šminkanja.

Pročitajte više o: Make-up favorit: Dvostruko konturiranje

Povezane teme: šminka, nyx, obrve

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Highlighter: Makeup zvijezda novogodišnje noći!

Kako bi bila zvijezda večeri, moraš nabaviti zvijezdu večeri - highlighter! On će biti zadužen za isticanje onog najljepšeg na tvom licu; osiguravanje...