Predstavljamo naš omiljeni miris!

Dugo očekivani miris, Idôle, branda Lancôme konačno je stigao, a mi smo ga testirali.

Kreiran od žena za žene, ovaj miris naglašava važnost praćenja svojih snova, kao i razmišljanja izvan okvira u namjeri da postignemo ono za što smo mislili da je nemoguće. I priča o osnaživanju žena dovela nas je do uranjanja u priču o ovom mirisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Idôle je stvoren u čast inovacije, a spakiran je u vjerojatno najtanju bočicu na svijetu. Napravljena je od čvrstog i stabilnog stakla, a lako se uklapa u ruku ili džep, baš kao mobitel.

Naravno, najvažniji dio je miris, koji smo testirali, bilježeći svaki podatak koji bi ti mogao biti važan u odluci o kupnji Idôle-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

O Idôle mirisu

Proizvedeni s održivim razvojem na umu, sastojci ovog mirisa pažljivo su odabrani i stapaju se u snažan ali nježan, lagan, ali šarmantan miris koji će ti odgovarati u svakom trenutku tvog života.

Uz prekrasan spoj jasmina, ruže, chypre akord i kruške poželjet ćeš neprestano provjeravati zglob da bi osjetila ovaj neodoljivi miris. Svježe note ovog mirisa podsjetit će te na čistoću. Idôle miriše baš kao predvečerje. Ruža, s druge strane učinit će da se osjećaš nježno i ženstveno. To nije samo jedna ruža, već kombinacija 4 različite vrste ruža koje su izvađene uz pomoć 3 postupka. A tu je jasmin, za koji znaš da je sastojak koji obožavaju i muškarci i žene diljem svijeta, koji je svaku sobu ispunio sofisticiranošću, toplinom i pozitivnom atmosferom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Naš test

Testirale smo ovaj miris primjenjujući ga svaki dan u trajanju od tjedan dana. Primijenili bismo ga oko osam ujutro prije odlaska u ured, a do dva popodne Idôle je imao vrlo jak miris, ostavljajući blagi i tajanstveni trag iza sebe. Kasnije tijekom dana, od tri popodne do šest, miris se transformirao u bogatu i praškastu notu ruže, a na kraju dana, oko devet navečer, jasmin se još uvijek osjećao na koži.

Ono što nas se najviše dojmilo je da je miris vrlo ženstven i čini se da je napravljen za žensku kožu. Svi članovi tima dobili su brojne komplimente i muškaraca i žena. Kamo god smo se pojavile, privlačio ih je miris - na poslu, u teretani, čak i samo šetnjom ulicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Nakon našeg sedmodnevnog testa, toplo preporučujemo ovaj miris. Dostupan je u većim parfumerijama u državi, a za one nestrpljive je samo „one click away“.

Pročitaj još: Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: parfem , trend , Lancôme , Zendaya, Lancome Idole

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beauty proizvodi bez kojih nećeš moći ovog rujna

Ako je vjerovati vremenskim prognozama, pred nama je još jedno miholjsko ljeto, zato je rujan pravo vrijeme za beauty proizvode koji će ti udahnuti no...