Predstavljamo naš omiljeni miris!

Dugo očekivani miris, Idôle, branda Lancôme konačno je stigao, a mi smo ga testirali.

Kreiran od žena za žene, ovaj miris naglašava važnost praćenja svojih snova, kao i razmišljanja izvan okvira u namjeri da postignemo ono za što smo mislili da je nemoguće. I priča o osnaživanju žena dovela nas je do uranjanja u priču o ovom mirisu.

Idôle je stvoren u čast inovacije, a spakiran je u vjerojatno najtanju bočicu na svijetu. Napravljena je od čvrstog i stabilnog stakla, a lako se uklapa u ruku ili džep, baš kao mobitel.

Naravno, najvažniji dio je miris, koji smo testirali, bilježeći svaki podatak koji bi ti mogao biti važan u odluci o kupnji Idôle-a.

O Idôle mirisu

Proizvedeni s održivim razvojem na umu, sastojci ovog mirisa pažljivo su odabrani i stapaju se u snažan ali nježan, lagan, ali šarmantan miris koji će ti odgovarati u svakom trenutku tvog života.

Uz prekrasan spoj jasmina, ruže, chypre akord i kruške poželjet ćeš neprestano provjeravati zglob da bi osjetila ovaj neodoljivi miris. Svježe note ovog mirisa podsjetit će te na čistoću. Idôle miriše baš kao predvečerje. Ruža, s druge strane učinit će da se osjećaš nježno i ženstveno. To nije samo jedna ruža, već kombinacija 4 različite vrste ruža koje su izvađene uz pomoć 3 postupka. A tu je jasmin, za koji znaš da je sastojak koji obožavaju i muškarci i žene diljem svijeta, koji je svaku sobu ispunio sofisticiranošću, toplinom i pozitivnom atmosferom.

Naš test

Testirale smo ovaj miris primjenjujući ga svaki dan u trajanju od tjedan dana. Primijenili bismo ga oko osam ujutro prije odlaska u ured, a do dva popodne Idôle je imao vrlo jak miris, ostavljajući blagi i tajanstveni trag iza sebe. Kasnije tijekom dana, od tri popodne do šest, miris se transformirao u bogatu i praškastu notu ruže, a na kraju dana, oko devet navečer, jasmin se još uvijek osjećao na koži.

Ono što nas se najviše dojmilo je da je miris vrlo ženstven i čini se da je napravljen za žensku kožu. Svi članovi tima dobili su brojne komplimente i muškaraca i žena. Kamo god smo se pojavile, privlačio ih je miris - na poslu, u teretani, čak i samo šetnjom ulicom.

Nakon našeg sedmodnevnog testa, toplo preporučujemo ovaj miris. Dostupan je u većim parfumerijama u državi, a za one nestrpljive je samo „one click away“.

Pročitaj još: Lancôme je službeno predstavio novi miris, Idôle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 50ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle 25ml

    Naručite odmah
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: parfem , trend , Lancôme , Zendaya, Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Je li ovo proizvod koji može sve? Testirali smo Maybelline New York Instant Perfector 4 u 1!

Instant Perfector 4 u 1 bi nam mogao skratiti mnoge makeup muke...