Preuzmi potpunu kontrolu nad pokrivnom moći svog tekućeg pudera!

Osjećaj da naša koža „diše“ oduvijek je bio neprocjenjiv, ali danas, u doba pandemije, kad su zaštitne maske na vrhuncu svoje slave kao neizostavni dio našeg svakodnevnog funkcioniranja, čini se još nedostižnijim. Lagani osjećaj na koži krajnji je cilj koji imamo na umu prilikom izbora svih proizvoda koji dolaze u dodir s našim licem, od proizvoda za njegu kože, sve do pudera.

Ono što je, nesumnjivo, oduvijek bio izazov za svakog od nas je pronalazak tog savršenog pudera, lagane teksture, idealnog za naš tip kože i nijanse koja u potpunosti odgovara našem tenu.

Tekući puder koji odgovara našim potrebama ne samo da postoji, već možemo preuzeti i potpunu kontrolu i sami dozirati njegovu pokrivnu moć! I sve to – u skladu sa svojim, i samo svojim, raspoloženjem.

Hoćeš li nadograditi pokrivnu moć svog tekućeg pudera? Izbor je na tebi.

Kako dan odmiče, naše raspoloženje, energija, pa i pokrivna moć našeg pudera, nažalost, blijede zajedno s njim. Još jedna od zabluda je da smo svakim dodatnim apliciranjem pudera „za nijansu“ udaljenije od svoje prirodne nijanse tena, zato neke od nas u potpunosti izbjegavaju apliciranje veće količine ili dodavanje dodatnog sloja pudera.

Nerijetko se mirimo s činjenicom da pokrivna moć našeg pudera jenjava i da njegova postojanost nije nešto na što možemo utjecati i učiniti dugotrajnijim. Uz to, mislimo da nije moguće samostalno dozirati njegovu pokrivnu moć, a pritom izbjeći osjećaj „težine“ na licu, kao i osjećaj da sprječavamo svoju kožu da diše.

Ali NYX Professional Makeup dokazao je da ovo, ipak, nije činjenično stanje i da mi sami itekako možemo imati utjecaj!

Odabir je na dohvat ruke

Zahvaljujući Total Control Pro Drop Foundation puderu, izbor leži u tvojim rukama, a nikad ga nije bilo jednostavnije napraviti! Glavnu riječ, od sad, vodiš isključivo ti, a Total Control Pro Drop Foundation tekući puder je tu kako bi se bespogovorno prilagodio svakoj tvojoj želji i izašao u susret tvojim kriterijima.

U potrazi si za puderom koji je postojan i koji će te pratiti kroz cijeli dan baš u onom sloju u kojem je ujutro nanesen? Total Control Pro Drop Foundation pruža postojanost od 12h* i dolazi uz profesionalnu kapaljku kojom možeš dozirati željeni broj kapljica pudera odnosno željenu pokrivnu moć. Osim što je lagana i dozira savršeno, kapaljkom ćeš rukovati bez ikakvih poteškoća, neovisno o tome gdje se nalaziš. Zato, jedna stavka manje na listi stvari o kojima bi trebala brinuti!

Slaba, srednja ili potpuna pokrivenost? Ti odlučuješ!

Sad kad je pitanje postojanosti riješeno, ostaje dilema hoćeš li se, i na koji način, uspjeti izboriti s neujednačenim tenom koji je, često, rezultat ponovnog apliciranja pudera tijekom dana. NYX Professional Makeup priskače u pomoć i ovo odgonetnuti!

Ne, nećeš morati brinuti o neujednačenom tenu i potpunoj pokrivenosti nesavršenosti na svom licu. Uz Total Control Pro Drop Foundation isključivo ti imaš kontrolu nad razinom pokrivne moći! Bilo da je tvoj izbor slaba, srednja ili potpuna pokrivenost, postići ćeš je lako, jednostavno i s užitkom.

Formula je jednostavna – više kapljica znači veću pokrivenost. 2-3 kapljice za prozračan izgled, 3-4 kapljice za slabiju pokrivenost ili 4+ kapljice za potpunu pokrivenost, izbor je samo na tebi!

Kad u svoje ruke uzmeš profesionalnu kapaljku koja je dio Total Control Pro Drop Foundation pudera, preuzimaš potpunu kontrolu i sama odlučuješ u kojem smjeru ćeš odvesti svoj savršeni make up look, kao i koja pokrivna moć će učiniti tvoj ten blistavim. Sad možeš sama dozirati kapljice, ovisno o tome koju razinu pokrivenosti želiš dostići.

Za dnevni look, možeš staviti 2-3 kapljice, a za noćni 4-5 kapljica i dobiti potpunu pokrivnu moć. Za koju god priliku, Total Control Pro Drop tekući puder se prilagođava tvojim potrebama svaki dan!

Savršeno ujednačen ten kao glavni adut

Krajnji rezultat? „Personaliziran“ ten i makeup look bez efekta ’’maske’’, koji će te pratiti kroz cijeli dan, a savršeno ujednačen ten i prirodan izgled kože postat će tvoj zaštitni znak. Lagana tekstura Total Control Pro Drop Foundation pudera omogućit će tvojoj koži da diše, pružajući joj prirodan izgled.

Vrijeme je da preuzmeš kontrolu i dostigneš svoj željeni stupanj pokrivenosti!

*Potrošački test, 163 osobe

Pročitaj još: Retinol: Upoznaj super zvijezdu noćne skincare rutine!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Light Pale

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Porcelain

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Light

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Vanilla

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Medium Olive

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Caramel

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Golden Honey

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Cappuccino

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, tekući puder , puder , trend , NYX, NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je 6 savršenih poklona za Dan zaljubljenih

Često osim želje da priredimo neko posebno iznenađenje, nemamo ideju kako to učiniti, pa nam svako biranje poklona predstavlja malu noćnu moru. Dajemo...